Yardım Miui Hesabı Numara Değiştirme

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 4K

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Herkese iyi forumlar öncelikle ve sonrasında ise:

Ben numaramı değiştirdim fakat Miui hesabımdaki kayıtlı eski numaramı bir türlü değiştiremedim, nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan ya da daha önce başına gelen var mıdır ?
Teşekkür ederim şimdiden (:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Üstte konuyu anlattım bana arkadaşım etti ithalatcisinda çalışıyor granti den değişim yapmışlar bozuk cihazı da ben yaptırdım mi hesabı yüzünden kullanamıyorum yani fatura filan yok bu şekil yardımcı olurgan sevinirim hatta eşimde de var kullanıyor
Bozuk cihazı yaptırdığınız tamirciyle bir konuşma bile yok mu? Söylediklerinizi ufak da olsa ispat edemezseniz yardım edemem.

Oyla:

fikret_ozkul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fikret
Cihazım
mi5
Konular
0
Bozuk cihazı yaptırdığınız tamirciyle bir konuşma bile yok mu? Söylediklerinizi ufak da olsa ispat edemezseniz yardım edemem.
güzel arkadaşım sana kimlik fotokopimi mi vereyim ben hırsız değilim cihazda çalındı değil sen neden böyle bir muamele yapıyorsunki ben anlamadım allah rızası için yardım edeceksen et yoksa eyvallah canım kardeşim istersen telefon numaramı vereyim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
güzel arkadaşım sana kimlik fotokopimi mi vereyim ben hırsız değilim cihazda çalındı değil sen neden böyle bir muamele yapıyorsunki ben anlamadım allah rızası için yardım edeceksen et yoksa eyvallah canım kardeşim istersen telefon numaramı vereyim
Kusura bakmayın. Piyasada pek çok çalıntı cihaz dolandığından ispat istiyoruz. Pekala, özelden mesaj gönderiyorum oradan konuşalım.

Oyla:
Üst Alt