merhabalar
forum bazen aşırı yavaş veya hiç açılmıyor bilginize
6589t cihazım için merakla yeni güncellemeyi yaptım. her zamanki gibi twrp ile güncelleme yapılabiliyor. ve daha sonra da sd kartı birincil alan olarak patch yapıyoruz
ilk ve merakle beklediğim ve haftalardır farklı kişi ve sitelerde bildirdiğim Arama Listesinden Kişi yasaklama (Black List) alt menüye gelmiş ama henüz deneyemedim. menü listesine gelmesi bile büyük başarı. nerdeyse 4 haftadır yazıyordum. Nanana dahil baya kişiye yazdım
müzik de Türkçe karışık çalma özelliği eklenmiş. veya ben yeni görebildim
yedekleme kısmında sorun kısmı devam ediyor. yani yedeklemeye başladıktan bir süre sonra durdurmak istediğinizde program iptal edildiği mesajını gösteriyor ama orda kilitli kalıyor idi. taki hafızadan yedeklemeyi atana kadar. şimdi ilk %4 de iptal etmek istediğimde iptal etti sorunsuz. sonra hemen yeniden yedeklemeyi başlatmak istediğimde yedekleme başlar gibi yaptı ama yedekleme gerçekleşmedi... ve arkasında yeniden iptal etmek istediğimde ise klasik kitlenme yeniden oluştu (stres testine soktum cihazı

)
bu arada... otomatik yedeklemeyi kullanan hiç oldumu ? sistem sorunsuz yedekleme yapıyormu ?
cihazımın ön kamerasının çekimin çok kötü olduğunu farkettim
1.3mp kötü bir değer değil ama pixel lerin kalitesi çok kötü
640 lık webcam im ile çok daha net ve güzel çekimler yapabiliyorum
selamlar