@cantara
ben ilk deneme ön izlemelerimde zaten belirttim. kendi kamera programı kapanıyor. bu her model cihazda olacak diye birşey yok ama arkadaşlar netden benim gibi farklı yazılımlar yüklediklerinde fotoğraf veya video çekme işlemlerini zaten yapabileceklerdir
her hata her modelde yok arkadaşlar. ve hemen paniklemeyin. kendi forumunda birçok insan farklı yerden farklı hata bildirimleri zaten yapıyor. ama en önemli olay hatayı yazan kişinin kullandığı cihaz ile sizin cihaz arasındaki farklar.
ayrıca.....
bu beta versiyon olup zaten hata çıkması gayet normal. hemen paniklemeye gerek yok
sürekli bu tür hatalar ile uğraşmak veya görmek istemiyorsanız yapacağınız en son yayınlanmış sorunsuz bir rom a dönüş yapmaktır.
ben burda denk geldiğim hataları reel bir şikayet veya firmayı kötülemek olarak yazmıyorum. o şekilde anlaşıldı ise ifade şeklimde sorun var demektir. eğer firmayı kötüleyecek olsam firmanın cihazını kullanmaya ve çevremdekilere önermeye devam etmem
ama şu bir gerçekki..
2-3 haftadır beta kullanmaya başladım ve en kötü beta bu haftaki sanırım. hepsi zaten mi-band almam ile başlayan bir macera idi
hatalar olsun ki yazılımcılar daha iyisini ve sorunsuz olanı yazabilsinler. hem hata belki kasdi olarak konulmuş ve cihazlardaki kullanıma bağlı tepki ölçümü de olabilir. bunlar doğal olaylar
Give Miiiiiii 5