MIUI Haftalık Güncelleme 5.3.13

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kursat' Alıntı:
Dokunmatik uyusuklasiyor yazamıyorum yeniden başlayınca düzeliyor aramalarda ses gelmiyor yeniden başlayınca düzeliyor radyo kulaklık olmadan çalışıyor. Whatsapp icq ile ücretsiz görüşme sonrası müzik açınca hoparlör değil ahizeden ses geliyor.  Yeniden başlayınca düzeliyor.  Yeniden başlayınca bi mavi ekran anlık geliyor gidiyor. Ekranı açıyorum dokunmatik çalışmıyor kitleyip tekrar açıyorum düzeliyor  şimdi ben bu sorunları kime söyleyeceğim. Zaten bide ekran kırpisma sorunu var o zaten sinir bozucu yazılımla düzelse onu da halletseler keşke

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

Hocam siz romu baştan kurun bence... Bu kadar fazla sorun olması hiç normal değil.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Mavi ekran sorunu biliniyor, dokunmatik sapıtma konusunda 3 hafta önce falan nüksetti şuan minimum seviyede hergün denk gelmiyorum ama şarjım boşken şarja taktıktan sonra bi müddet sapıtıyor sonra düzeliyor, diğer sorunların için xposed falan kullanıyorsan o yüzden olabilir.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
cantara' Alıntı:
kursat' Alıntı:
Dokunmatik uyusuklasiyor yazamıyorum yeniden başlayınca düzeliyor aramalarda ses gelmiyor yeniden başlayınca düzeliyor radyo kulaklık olmadan çalışıyor. Whatsapp icq ile ücretsiz görüşme sonrası müzik açınca hoparlör değil ahizeden ses geliyor.  Yeniden başlayınca düzeliyor.  Yeniden başlayınca bi mavi ekran anlık geliyor gidiyor. Ekranı açıyorum dokunmatik çalışmıyor kitleyip tekrar açıyorum düzeliyor  şimdi ben bu sorunları kime söyleyeceğim. Zaten bide ekran kırpisma sorunu var o zaten sinir bozucu yazılımla düzelse onu da halletseler keşke

Hocam siz romu baştan kurun bence... Bu kadar fazla sorun olması hiç normal değil.
Hocam galiba yapacağım ben başka çare kalmadı pc den yedek alsam sorun olur mu telefonda alınan ile aynı mıdır

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
catlax66' Alıntı:
Mavi ekran sorunu biliniyor, dokunmatik sapıtma konusunda 3 hafta önce falan nüksetti şuan minimum seviyede hergün denk gelmiyorum ama şarjım boşken şarja taktıktan sonra bi müddet sapıtıyor sonra düzeliyor, diğer sorunların için xposed falan kullanıyorsan o yüzden olabilir.
Hocam ekranın kenarları yanamayan floresan lamba gibi aşırı sinir bozucu o düzelsin yeter

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
kursat' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
Hocam ekranın kenarları yanamayan floresan lamba gibi aşırı sinir bozucu o düzelsin yeter

hayırdır hocam donanımsal bi arıza olmasın o.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam bilmiyorum öyle olsa recovery ve boitloader de hiç olmadı. Donanımsal olsa bile ne yapabilirim ki

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
renklerle alakalı da oynama var ama ben dediğiniz şeyi hiç yaşamadım, dışarı çıkınca yada sensör ışık alınca renkler keskinleşiyor farketmişseniz ondan mı bahdediyorsunuz acaba elinizle sensörü kapatarak kullanın bi dediğiniz şey nüksedecek mi bakalım

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
catlax66' Alıntı:
renklerle alakalı da oynama var ama ben dediğiniz şeyi hiç yaşamadım, dışarı çıkınca yada sensör ışık alınca renkler keskinleşiyor farketmişseniz ondan mı bahdediyorsunuz acaba elinizle sensörü kapatarak kullanın bi dediğiniz şey nüksedecek mi bakalım
Hocam dışarıda sorun yok sensör sorunu renk sorunu hiç yok söyle anlatiyim ben kilidi açıyorum sonra ekranın orta kısmı normal ama kenarlara geldikçe ışık disko ışığı gibi kıpır kıpır ediyor ekran beyaz yada siyah arkaplanda ise belli olmuyor ama kamerada arama ekranında çok rahatsız ediyor. Telefon ısınınca hiç olmuyor mesela soğukta çok oluyor bootloader ekranında recovery de olmuyor çok tuhaf bir sorun bugün tekrar yükleme yapmayı deneyeceğim inşallah düzelir

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Tamam hocam yapacağım bu akşam yedek alayım şimdiden

Üst Alt