MIUI Haftalık Güncelleme 5.3.13

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
catlax66' Alıntı:
Yükleyeceğiniz ingilizce ve çince olan romdur fastboot olan, sonrasında multi rom indirerek deneyebilirsiniz türkçeyi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yükledim hocam sonra imei böyle oldu arama rehbere gitmiyordu hiç sonra multi yükledim düzeldi. Sorun hala devam ediyor
cantara' Alıntı:
Hocam ben şu anda multi rom kullanıyorum her hangi bir sıkıntısı yok. Eğer dili kendiniz eklerseniz her güncellemeden sonra yeniden türkçeleştirmeniz gerekir. Yani benim tavsiyem multi rom kullanmanız yönünde :)

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Bende şaşırdım tesadüfen farkettim genelde akşamları flassiz manüel cekiyorum daha iyi foto veriyor diye, oradan gördüm :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kursat' Alıntı:
catlax66' Alıntı:
Yükleyeceğiniz ingilizce ve çince olan romdur fastboot olan, sonrasında multi rom indirerek deneyebilirsiniz türkçeyi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yükledim hocam sonra imei böyle oldu arama rehbere gitmiyordu hiç sonra multi yükledim düzeldi.  Sorun hala devam ediyor

cantara' Alıntı:
Hocam ben şu anda multi rom kullanıyorum her hangi bir sıkıntısı yok. Eğer dili kendiniz eklerseniz her güncellemeden sonra yeniden türkçeleştirmeniz gerekir. Yani benim tavsiyem multi rom kullanmanız yönünde :)

Hocam hem IMEI konsunda hem de Mi3 konusunda @Hiddenking hocam çok daha tecrübeli, bir göz atsın bence :)

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Sağolun hocam fastbot sonrası telefon hiç ayar tutmuyor ekran eskisi gibi kirpisiyor can çekişen floresan gibi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kursat' Alıntı:
Sağolun hocam fastbot sonrası telefon hiç ayar tutmuyor ekran eskisi gibi kirpisiyor can çekişen floresan gibi

Hocam donanımsal olma ihtimali var o zaman... Acaba ekran parlaklığını iyice düşürdüğünüzde de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Recovery'de falan olmuyor demiştiniz galiba?

Bir de şimdi aklıma geldi... Ayarlar/diğer ayarlar/kontrast ve renkler ayarı altından kontrast ve renk sıcaklığı ayarlarıyla oynamayı bir dener misiniz?

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Ekran almak istemiyorum minimum 100 lira. Hocam denedim hepsini sonuç aynı parlaklığı düşürünce çok çok az hissediyorum ama genelde parlaklık sonda olduğu için çok belli oluyor. İlk rom yükledim 5 dakika olmadı tam sevindim başladı. Discovery vardı onun dokunmatik sapitmasi vardı bunda ekran kırpisma ben ekran konusunda şanssızım maalesef

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kursat' Alıntı:
Ekran almak istemiyorum minimum 100 lira.  Hocam denedim hepsini sonuç aynı parlaklığı düşürünce çok  çok az hissediyorum ama genelde parlaklık sonda olduğu için çok belli oluyor. İlk rom yükledim 5 dakika olmadı tam sevindim başladı.  Discovery vardı onun dokunmatik sapitmasi vardı bunda ekran kırpisma ben ekran konusunda şanssızım maalesef

Üzüldüm hocam... Yazılımsal bir problem olaydı yeni romla düzelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Donanımsal gibi duruyor ama eğer çok rahatsız etmiyorsa o kadar masraf edip de ekran değiştirmeye gerek yok bence.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Çok rahatsız etmiyor hocam birkaç işlem sonrası yavaş yavaş düzeliyor ama ilerde telefonu satmak istediğimde sıkıntı olur. Aklınızda bulunsun çıkma bir telefon varsa kartı yanan suya düşen felan onun ekranını isterim [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
kursat' Alıntı:
Çok rahatsız etmiyor hocam birkaç işlem sonrası yavaş yavaş düzeliyor ama ilerde telefonu satmak istediğimde sıkıntı olur. Aklınızda bulunsun çıkma bir telefon varsa kartı yanan suya düşen felan onun ekranını isterim [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Hocam bu gidişler zaten kesin bir telefon almamız gerekecek... Benim SIM girişi ve hoparlöre, sizin ekrana, İhsan hocamın kulaklığa, Hasan hocamın da USB girişine ihtiyacı var. Kamera ve işlemci yakan da olursa artık toplanıp bir telefon alır parçalar paylaşırız :D 

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam ben varım aklınızda bulunsun

Üst Alt