MIUI HAFTALIK GÜNCELLEME 4.6.27

pegasus1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
pegasus
Cihazım
SamsungNote5
Konular
3
Ben de bu hatayı aldım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: MIUI HAFTALIK GÜNCELLEME 4.6.27

repat17 pid=4178 dateline=1403875790' Alıntı:
cwm automade11.07.2013 04:03:20
E:invalid update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:Signature verificatiyon failed
Installation aborted.

diyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Hocam türkçe dil eklemesi yapılan romlarda (yani telefonu Türkçe dilinde kullanıyorsanız) OTA güncellemeleri alınamıyor, romu en baştan kurmak gerekiyor. Kast ettiğim şey buydu ama @pegasus1907 hocam da aynı hatayı aldığına göre başka bir sorun olabilir. Bu güncellemeyi şimdilik yüklemeyin, salı günü geri bildirimler kabul edilmeye başlanacak, o zaman ben bu hata ile bir hata raporu oluşturup gönderirim ve beraberce bir çözüm yolu ararız.

Kraaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Altan
Cihazım
Xiaomi Mi3 W
Konular
4

En son hatırladığım kadarı ile Android recovery check eklenmişti , eğer üzerinde custom recovery varsa OTA güncelleme yapamazsınız , Full Romu download edip, CWM den ancak oyle yüklersiniz veya Signature check i kapatın oyle deneyin CWM nin bir yerlerinde olması gerekir signature check disable diye.

O yüzden o bug veya hata değil , güvenlik amacı ile konuldu sanırım o zamanında.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

cantara pid=4183 dateline=1403879702' Alıntı:
repat17 pid=4178 dateline=1403875790' Alıntı:
cwm automade11.07.2013 04:03:20
E:invalid update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:Signature verificatiyon failed
Installation aborted.

diyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Hocam türkçe dil eklemesi yapılan romlarda (yani telefonu Türkçe dilinde kullanıyorsanız) OTA güncellemeleri alınamıyor, romu en baştan kurmak gerekiyor. Kast ettiğim şey buydu ama @pegasus1907 hocam da aynı hatayı aldığına göre başka bir sorun olabilir. Bu güncellemeyi şimdilik yüklemeyin, salı günü geri bildirimler kabul edilmeye başlanacak, o zaman ben bu hata ile bir hata raporu oluşturup gönderirim ve beraberce bir çözüm yolu ararız.
selam, zip dosyasını winrar ile açın, META-INF klasörünü silin, daha önceki güncelleme romun zip dosyasını winrar ile açın örn: 4.6.20, META-INF klasörünü sildiğiniz zip dosyasının içine basılı tutarak kopyalayın, gelen soruya tamam deyin başka bir işlem yapmayın. bir de böyle deneyin umarım düzelir.

libsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
GTI-9500
Konular
2

Selamlar;
i-9500 4.6.27 güncellemsinden sonra play store den hiçbir uygulama yükleyemiyorum:
"......(uygulamanın adı....) could not be downloaded due to an error. (492) hatası veriyor.
Daha önce 4.6.13 ve 20 de iken birsürü uygulama yüklemiştim halbuki.
Acaba ne ola ki?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

libsek pid=4557 dateline=1404290027' Alıntı:
Selamlar;
i-9500 4.6.27 güncellemsinden sonra play store den hiçbir uygulama yükleyemiyorum:
"......(uygulamanın adı....) could not be downloaded due to an error. (492) hatası veriyor.
Acaba ne ola ki?

Hocam ayarlar/uygulamalar altından google play store'a girin ve verileri temizleyin. Aynı işlemi google services framework için de yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse aynı işlemleri bir defa daha tekrarlayıp ek olarak recovery'den cache ve dalvik-cache'i wipe yapın. (full wipe veya factory reset'e gerek yok)

libsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
GTI-9500
Konular
2

cantara pid=4568 dateline=1404296628' Alıntı:
Selamlar;
Acaba ne ola ki?

Hocam ayarlar/uygulamalar altından google play store'a girin ve verileri temizleyin. Aynı işlemi google services framework için de yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse aynı işlemleri bir defa daha tekrarlayıp ek olarak recovery'den cache ve dalvik-cache'i wipe yapın. (full wipe veya factory reset'e gerek yok)

Tekrar merhaba;
Yukarıda söylediklerinizi yaptım. Önce app/play store ve framework clear data yaptım. uygulama yı tekrar çalıştırdığımda :
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com 
Enter code diye birşey çıkıyor.
Uygulamayı (apk) tekrar indirip reinstall yaptım sonuç aynı. Son recovery den söylediğiniz wipe leri de yaptım. sonuç yinede aynı.
(ilk kuruluşta kredi kartı bilgisi vermemiştim.)
saygılar.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

libsek pid=4584 dateline=1404303974' Alıntı:
Selamlar;
Acaba ne ola ki?

Tekrar merhaba;
Yukarıda söylediklerinizi yaptım. Önce app/play store ve framework clear data yaptım. uygulama yı tekrar çalıştırdığımda :
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com 
Uygulamayı (apk) tekrar indirip reinstall yaptım sonuç aynı. Son recovery den söylediğiniz wipe leri de yaptım. sonuç yinede aynı.
saygılar.

Hocam hangi uygulamayı yüklemek istiyorsunuz? Ücretli uygulamalarda gelen ekran bu?

libsek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
GTI-9500
Konular
2

cantara pid=4586 dateline=1404307052' Alıntı:
libsek pid=4584 dateline=1404303974' Alıntı:

Tekrar merhaba;
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com 
saygılar.

Hocam hangi uygulamayı yüklemek istiyorsunuz? Ücretli uygulamalarda gelen ekran bu?

Tekrar merhaba,
Sorunum önce "Play store" den uygulama yükleyememe olarak başgöstermişti.
Önce dediğiniz gibi settings,apps,"Google play store" içinden  "clear data"  ardından  yine apps içinden services framework içinden clear data yaptım. bu "Redeem" hatasını vermeye başladı. En son Recovery modda dediğiniz wipeleri yatıpm sonuç aynı. Uygulamayı (.apk) tekrar indirip kurdum sonuç değişmedi.
Akşam farklı bir yerde (gece saat 11 civarı) uygulamayı çalıştırdığımda hatanın düzeldiğini gördüm ve uygulamaları normal kuruyor artık. Bilgi vereyim dedim. Teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

libsek pid=4706 dateline=1404376480' Alıntı:
cantara pid=4586 dateline=1404307052' Alıntı:

Tekrar merhaba,
Sorunum önce "Play store" den uygulama yükleyememe olarak başgöstermişti.
Önce dediğiniz gibi settings,apps,"Google play store" içinden  "clear data"  ardından  yine apps içinden services framework içinden clear data yaptım. bu "Redeem" hatasını vermeye başladı. En son Recovery modda dediğiniz wipeleri yatıpm sonuç aynı. Uygulamayı (.apk) tekrar indirip kurdum sonuç değişmedi.
Akşam farklı bir yerde (gece saat 11 civarı) uygulamayı çalıştırdığımda hatanın düzeldiğini gördüm ve uygulamaları normal kuruyor artık. Bilgi vereyim dedim. Teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam. Umarım tekrarlanmaz. Geri dönüş yaptığınız için çok teşekkürler :)

Üst Alt