- Adım
- pegasus
- Cihazım
- SamsungNote5
- Konular
- 3
Ben de bu hatayı aldım
repat17 pid=4178 dateline=1403875790' Alıntı:cwm automade11.07.2013 04:03:20
E:invalid update package...
Opening update package...
Verifying update package...
Eignature verificatiyon failed
Installation aborted.
diyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
selam, zip dosyasını winrar ile açın, META-INF klasörünü silin, daha önceki güncelleme romun zip dosyasını winrar ile açın örn: 4.6.20, META-INF klasörünü sildiğiniz zip dosyasının içine basılı tutarak kopyalayın, gelen soruya tamam deyin başka bir işlem yapmayın. bir de böyle deneyin umarım düzelir.cantara pid=4183 dateline=1403879702' Alıntı:repat17 pid=4178 dateline=1403875790' Alıntı:cwm automade11.07.2013 04:03:20
E:invalid update package...
Opening update package...
Verifying update package...
Eignature verificatiyon failed
Installation aborted.
diyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Hocam türkçe dil eklemesi yapılan romlarda (yani telefonu Türkçe dilinde kullanıyorsanız) OTA güncellemeleri alınamıyor, romu en baştan kurmak gerekiyor. Kast ettiğim şey buydu ama @pegasus1907 hocam da aynı hatayı aldığına göre başka bir sorun olabilir. Bu güncellemeyi şimdilik yüklemeyin, salı günü geri bildirimler kabul edilmeye başlanacak, o zaman ben bu hata ile bir hata raporu oluşturup gönderirim ve beraberce bir çözüm yolu ararız.
libsek pid=4557 dateline=1404290027' Alıntı:Selamlar;
i-9500 4.6.27 güncellemsinden sonra play store den hiçbir uygulama yükleyemiyorum:
"......(uygulamanın adı....) could not be downloaded due to an error. (492) hatası veriyor.
Daha önce 4.6.13 ve 20 de iken birsürü uygulama yüklemiştim halbuki.
Acaba ne ola ki?
cantara pid=4568 dateline=1404296628' Alıntı:libsek pid=4557 dateline=1404290027' Alıntı:Selamlar;
i-9500 4.6.27 güncellemsinden sonra play store den hiçbir uygulama yükleyemiyorum:
"......(uygulamanın adı....) could not be downloaded due to an error. (492) hatası veriyor.
Acaba ne ola ki?
Hocam ayarlar/uygulamalar altından google play store'a girin ve verileri temizleyin. Aynı işlemi google services framework için de yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse aynı işlemleri bir defa daha tekrarlayıp ek olarak recovery'den cache ve dalvik-cache'i wipe yapın. (full wipe veya factory reset'e gerek yok)
Tekrar merhaba;
Yukarıda söylediklerinizi yaptım. Önce app/play store ve framework clear data yaptım. uygulama yı tekrar çalıştırdığımda :
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com
Enter code diye birşey çıkıyor.
Uygulamayı (apk) tekrar indirip reinstall yaptım sonuç aynı. Son recovery den söylediğiniz wipe leri de yaptım. sonuç yinede aynı.
(ilk kuruluşta kredi kartı bilgisi vermemiştim.)
saygılar.
libsek pid=4584 dateline=1404303974' Alıntı:cantara pid=4568 dateline=1404296628' Alıntı:libsek pid=4557 dateline=1404290027' Alıntı:Selamlar;
Acaba ne ola ki?
Hocam ayarlar/uygulamalar altından google play store'a girin ve verileri temizleyin. Aynı işlemi google services framework için de yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse aynı işlemleri bir defa daha tekrarlayıp ek olarak recovery'den cache ve dalvik-cache'i wipe yapın. (full wipe veya factory reset'e gerek yok)
Tekrar merhaba;
Yukarıda söylediklerinizi yaptım. Önce app/play store ve framework clear data yaptım. uygulama yı tekrar çalıştırdığımda :
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com
Uygulamayı (apk) tekrar indirip reinstall yaptım sonuç aynı. Son recovery den söylediğiniz wipe leri de yaptım. sonuç yinede aynı.
saygılar.
cantara pid=4586 dateline=1404307052' Alıntı:libsek pid=4584 dateline=1404303974' Alıntı:cantara pid=4568 dateline=1404296628' Alıntı:Hocam ayarlar/uygulamalar altından google play store'a girin ve verileri temizleyin. Aynı işlemi google services framework için de yapın. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse aynı işlemleri bir defa daha tekrarlayıp ek olarak recovery'den cache ve dalvik-cache'i wipe yapın. (full wipe veya factory reset'e gerek yok)
Tekrar merhaba;
Redeem your code
(mailadım)@gmail.com
saygılar.
Hocam hangi uygulamayı yüklemek istiyorsunuz? Ücretli uygulamalarda gelen ekran bu?
Tekrar merhaba,
Sorunum önce "Play store" den uygulama yükleyememe olarak başgöstermişti.
Önce dediğiniz gibi settings,apps,"Google play store" içinden "clear data" ardından yine apps içinden services framework içinden clear data yaptım. bu "Redeem" hatasını vermeye başladı. En son Recovery modda dediğiniz wipeleri yatıpm sonuç aynı. Uygulamayı (.apk) tekrar indirip kurdum sonuç değişmedi.
Akşam farklı bir yerde (gece saat 11 civarı) uygulamayı çalıştırdığımda hatanın düzeldiğini gördüm ve uygulamaları normal kuruyor artık. Bilgi vereyim dedim. Teşekkürler.
libsek pid=4706 dateline=1404376480' Alıntı:cantara pid=4586 dateline=1404307052' Alıntı:Hocam hangi uygulamayı yüklemek istiyorsunuz? Ücretli uygulamalarda gelen ekran bu?
Tekrar merhaba,
Sorunum önce "Play store" den uygulama yükleyememe olarak başgöstermişti.
Önce dediğiniz gibi settings,apps,"Google play store" içinden "clear data" ardından yine apps içinden services framework içinden clear data yaptım. bu "Redeem" hatasını vermeye başladı. En son Recovery modda dediğiniz wipeleri yatıpm sonuç aynı. Uygulamayı (.apk) tekrar indirip kurdum sonuç değişmedi.
Akşam farklı bir yerde (gece saat 11 civarı) uygulamayı çalıştırdığımda hatanın düzeldiğini gördüm ve uygulamaları normal kuruyor artık. Bilgi vereyim dedim. Teşekkürler.