Yardım MIUI Güncellenmiyor

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.1.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
Yurtdışı redmi note 10 pro max var,fastboot,recovery den kendim güncelleme yapabiliyorum ama bugün ota dan geldi,indirdim,kur dedim yani yeniden başlat dedim,kapattı kendini açılırken yükleme kısmına geçtiği vakit %4 falan olup kapatıp,cihazı açıyor ve güncellemeyi yapmamış

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam twrp yükleyip yapın guncellemeyi

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bide twrp kurulu ise zaten ota güncellemesi yapamazsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stock recovery yüklü 5.0 versiyon
Twrp kurup guncellemeyi yapabilirsiniz ota dan guncellemek bazen sorun olabiliyor dosyayı baştan indirmeyi deneyebilirsiniz

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp yükleyip yapın guncellemeyi
Eğer,başka çözüm yoksa twrp kurup direkt flashlayayım,veriler sıfırlanmaz herhalde? zip dosyasını sadece flashlıycam

Eğer,başka çözüm yoksa twrp kurup direkt flashlayayım,veriler sıfırlanmaz herhalde? zip dosyasını sadece flashlıycam
gerçi,kesin cihaz twrp de depolamayı şifrelemiştir bu da ayrı bir dert,ilginç olan güncelleme iniyor,yeniden başlatıyor,kurulum aşamasında kurmadan kapatıyor,stock recovery yüklü

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95

gerçi,kesin cihaz twrp de depolamayı şifrelemiştir bu da ayrı bir dert,ilginç olan güncelleme iniyor,yeniden başlatıyor,kurulum aşamasında kurmadan kapatıyor,stock recovery yüklü
Dosya eksik inmiş olabilir bence yeniden indirin ona göre olmaz ise orengefox recovery yükleyin yüklemeden önce telefondaki şifreyi kaldırın büyük ihtimalle dosyalar şifresiz olacaktir

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Twrp ota güncellemesini kurmaz yanı düşük boyutlu hataları yamalamak için verilen otalari kurmaz hocam başından beridir böyledir.
Zip olarak rom kurar mod kurar vs ama ota updateyi kurmaz.
Stock recovery flashlayip otayi kurup tekrar twrpye geçmeniz gerekiyor

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Twrp ota güncellemesini kurmaz yanı düşük boyutlu hataları yamalamak için verilen otalari kurmaz hocam başından beridir böyledir.
Zip olarak rom kurar mod kurar vs ama ota updateyi kurmaz.
Stock recovery flashlayip otayi kurup tekrar twrpye geçmeniz gerekiyor
Hocam stock recovery var dedi arkadaş

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Hocam stock recovery var dedi arkadaş
Gördüm hocam.
Sorun sürekli yaşanan bir sorun değil sadece tahmininde bulunduğum iki sebep olabilir.
İlk olarak indirilen dosya ya bozuk indiği için hata veriyor. Veya otanin kendisi bozuk olabilir. Nede olsa sürekli update verip verip geri çekiyorlar insanın cihazı ile çelişkilenmesine sebep oluyor böyle sorunlar.
ikincisi twrp vardı temiz kurulum yapmadan custom recovery flashlar gibi stock recovery flashladiysaniz hatalar verebilir.
Boot etme dışında flashlanan her custom veya stock recovery flashlama sonrası stabil olması için format şart hocam

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Gördüm hocam.
Sorun sürekli yaşanan bir sorun değil sadece tahmininde bulunduğum iki sebep olabilir.
İlk olarak indirilen dosya ya bozuk indiği için hata veriyor. Veya otanin kendisi bozuk olabilir. Nede olsa sürekli update verip verip geri çekiyorlar insanın cihazı ile çelişkilenmesine sebep oluyor böyle sorunlar.
ikincisi twrp vardı temiz kurulum yapmadan custom recovery flashlar gibi stock recovery flashladiysaniz hatalar verebilir.
Boot etme dışında flashlanan her custom veya stock recovery flashlama sonrası stabil olması için format şart hocam
cihazın pilot sürümünü indirmiştim daha önce onu orange foxtan 0 dan kurdum,kurulum bitince arkasından stock recovery flashladım,fastboot üzerinden

cihazın pilot sürümünü indirmiştim daha önce onu orange foxtan 0 dan kurdum,kurulum bitince arkasından stock recovery flashladım,fastboot üzerinden
ve miui 13 pilot sürümün içerisinden recovery çıkmadığı için,miui 12.5.10.0 yani bir önceki sürümün stock recovery flashladım

Oyla:
Üst Alt