Yardım MIUI Güncellenmiyor

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.1.0
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 10 PRO MAX
Bootloader Kilidi
Açık
Yurtdışı redmi note 10 pro max var,fastboot,recovery den kendim güncelleme yapabiliyorum ama bugün ota dan geldi,indirdim,kur dedim yani yeniden başlat dedim,kapattı kendini açılırken yükleme kısmına geçtiği vakit %4 falan olup kapatıp,cihazı açıyor ve güncellemeyi yapmamış

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
cihazın pilot sürümünü indirmiştim daha önce onu orange foxtan 0 dan kurdum,kurulum bitince arkasından stock recovery flashladım,fastboot üzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve miui 13 pilot sürümün içerisinden recovery çıkmadığı için,miui 12.5.10.0 yani bir önceki sürümün stock recovery flashladım
Yani yüklü olan romun stock recovery değil hata verebilir hocam MIUI flash tool ile stock romu kurun clean all veya save data seçeneğini işaretleyin unutmayın.
Sonrasında gelen tüm updateleri alıp root twrp vs ne isterseniz yapabilirsiniz

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
cihazın pilot sürümünü indirmiştim daha önce onu orange foxtan 0 dan kurdum,kurulum bitince arkasından stock recovery flashladım,fastboot üzerinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve miui 13 pilot sürümün içerisinden recovery çıkmadığı için,miui 12.5.10.0 yani bir önceki sürümün stock recovery flashladım
bu arada gelen güncelleme 320 mb idi,onu kurmadı ve tekrar otaya girdiğimde aynı güncellemeyi 3.0 gb olarak gösterdi,indirdim ve yine kurulumda yarıda kesildi,şimdi o dosyayı silip,siz tekrar indirin diyince bir daha otadan 3.0 gb indirdim ve ilginç bir şekilde şuan oldu tuhaf,yardımlarınız için çok teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz,siz bilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt