Merhaba arkadaşlar telefonum redmi 5 plus 32 GB araştırma üzerine redmi 5 plus telefonları güncellemeyi temmuz ayında alacaklarını duydum ancak şuan ağustos ayındayız bana hiçbir güncelleme gelmedi yardımcı olursanız sevinirim.
MIUI 10 GÜNCELLEMESİNe güncellemesi? Hangi sürüm?
Hocam kime geldi kiMIUI 10 GÜNCELLEMESİ
Siz hangi güncellemeden bahsediyorsunuz hocam? Global stabil (MIUI 9) mu global beta (MIUI 10) mu?
Eğer global stabilse son sürüm 9.6.4.0 olarak gözüküyor, eğer global betaysa 8.8.16 son sürüm bulunmakta MIUI 10 üzerinde.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan indirip yükleyebilirsiniz global stabil son sürümü cihazınıza güncelleyici uygulamasından, telefonunuz 9.6.4.0 değilse tabiki. Global betaya geçmek için bootloader kilidini açıp TWRP üzerinden geçmeniz gerek.
Lakin hepsinden öte bahsettiğiniz MIUI 10 global stabil sürümü ise Eylül - Ekim ayı gibi dağıtılmaya başlanır.
Bu arada konu başlığını ilk harfleri hariç tekrar yazarak düzeltir misiniz hocam, tüm harflerin büyük olması yasak.
Nasıl düzelteceğim kaldırmak istiyorum kusura bakmayın yeniyim buradaBu arada konu başlığını ilk harfleri hariç tekrar yazarak düzeltir misiniz hocam, tüm harflerin büyük olması yasak.
Kusura bakmayın bilmiyodumKonu başlığını tamamen büyük harflerle yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Bu defalık ben düzeltiyorum.
Forum kurallarımızı okumak için;
Forum Kurallarımız