Yeni güncelleme ile face id gelmiş ama yok Hong Kong yaptım ülkeyi yine aynı sizde varmı face ıd
Doğukan ş. Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Doğukan Cihazım Mi note 3 Yaş 23 Konum İzmir Katılım 23 Ağustos 2018 Konular 22 Mesajlar 63 Tepkime puanı 16 Puanları 8 3 Nisan 2019 #1 Yeni güncelleme ile face id gelmiş ama yok Hong Kong yaptım ülkeyi yine aynı sizde varmı face ıd
Mysle Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmetveysel Cihazım Mi note 3 Yaş 33 Konum Van Katılım 30 Temmuz 2018 Konular 2 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 3 3 Nisan 2019 #2 Banada güncelleme ile yüz tanıma özelliği gelmedi hiç bişey anlamadım bu işten
A Ahmet8080 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ahmet Cihazım Mi note 3 Yaş 40 Konum Osmaniye Katılım 25 Şubat 2019 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 3 Nisan 2019 #3 Yav şu usta mıuı kullanıcıları bize bir yardım etsin banada gelmedi güncellendiğim halde ! Acaba yapmamız gereken başka birşey mi var .
Yav şu usta mıuı kullanıcıları bize bir yardım etsin banada gelmedi güncellendiğim halde ! Acaba yapmamız gereken başka birşey mi var .