Yeni güncelleme ile face id gelmiş ama yok Hong Kong yaptım ülkeyi yine aynı sizde varmı face ıd
Doğukan ş. Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Doğukan Cihazım Mi note 3 Yaş 24 Konum İzmir Katılım 23 Ağustos 2018 Konular 22 Mesajlar 63 Tepkime puanı 16 Puanları 8 3 Nisan 2019 #1 Yeni güncelleme ile face id gelmiş ama yok Hong Kong yaptım ülkeyi yine aynı sizde varmı face ıd
Mysle Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mehmetveysel Cihazım Mi note 3 Yaş 34 Konum Van Katılım 30 Temmuz 2018 Konular 2 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 3 3 Nisan 2019 #2 Banada güncelleme ile yüz tanıma özelliği gelmedi hiç bişey anlamadım bu işten
A Ahmet8080 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ahmet Cihazım Mi note 3 Yaş 41 Konum Osmaniye Katılım 25 Şubat 2019 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 Puanları 3 3 Nisan 2019 #3 Yav şu usta mıuı kullanıcıları bize bir yardım etsin banada gelmedi güncellendiğim halde ! Acaba yapmamız gereken başka birşey mi var .
Yav şu usta mıuı kullanıcıları bize bir yardım etsin banada gelmedi güncellendiğim halde ! Acaba yapmamız gereken başka birşey mi var .