Haber Miui den cocuklara müjde :)

MIUI 11 Özel Çocuk Alanı ile gelecek
Tarafından

-
19 Eyl 2019

Xiaomi'nin MIUI'si zaten 9 yaşında. Gelecek hafta, Mi MIX 4 / Mi MIX ALPHA ve Mi 9 Pro 5G ile birlikte MIUI 11 adında yeni bir sürüm tanıtılacak. Bugün, MIUI'nin ürün yöneticisi, özel Android işletim sisteminin yeni sürümünün sahip olacağı yeni bir özellik ortaya koydu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

İşletim sistemine gelecek olan yeni özelliğe Çocuk Alanı denir. , en erken kullanıcılarının birçoğunun yakında veya zaten bir ailesi olabileceğinden özelliği eklemeye karar verdiğini söyledi. Bu nedenle çocukları büyütmeye ve onları eğlendirmeye yardım etmek için MIUI'ye bir Çocuk Alanı ekliyorlar.
MIUI 11'in Çocuk Alanında, çocuklar için tasarlanmış birçok yüksek kaliteli eğitim ve eğlence uygulaması yer alacak. Ebeveynler, uygulama erişimini ve kullanım süresini özelleştirebilir. Xiaomi'ye göre, Çocuk Alanı tamamen ebeveynin kendi alanından tamamen ayrılacak.
Xiaomi ayrıca, özel alanın çocuğun gözlerinin zararlı ışıklardan korunmasını sağlamak için akıllı bir göz koruma moduna sahip olduğunu da ekliyor. MIUI 11'in Çocuk Alanının bir diğer özelliği de ekranda çıkan Mi Bunny ve bir arama geldiğinde çocuğu telefonu size götürmesi konusunda bilgilendirmesi.

Çocuk Alan MIUI sevenler için hoş bir özelliktir. cihazlarında benzer bir şey sunduğundan , fikir aslında benzersiz değil . One UI'den önce, Kids Mode (Çocuk Modu) olarak adlandırıldı ve uygulama çekmecesi altındaki bir uygulamadan erişilebilir. Şimdi, Çocuklar Ana Sayfası olarak adlandırılır ve Hızlı Ayarlar Paneli'nden erişilebilir.
ayrıca de bir Çocuk Modu bulunuyor, ancak özel olarak tasarlanmış özel bir çantada özel Kids 'Edition Fire Tabletleri de satıyor. Stok Android'in kendisi bir Çocuk Modu'na veya çocuklar için ayrılmış bir alana sahip değil, ancak Play Store'da çocuklar için çeşitli uygulamalar var.

Üst Alt