- Adım
- kutay
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 2
emekleri bulunan herkese teşekkürler. mi5 için aranan kan bulundu güne güzel bir haberle uyandım kolay gelsin herkese
Keşke global beta üzerine yapılsaydı çin romun sesi çok düşük çıkıyor eu romdada aynı sıkıntı varDiğer Custom Romlar gibi MIUI tabanlı.
Resmi olarak güncellemesi kesildiği için alamadığı uygulamalar güncellemelerini alacak, yeni özelleştirmeler eklenecek. Her güncelleme de farklı özelleştirmeler eklenerek devam edecektir.
EU Rom da çin tabanlıdır hocam.Keşke global beta üzerine yapılsaydı çin romun sesi çok düşük çıkıyor eu romdada aynı sıkıntı var
Hocam ses olayını çözüme kavusturursaniz dehşet rom olurEU Rom da çin tabanlıdır hocam.
Ses olayını araştırıyorum. Önumuzdeki güncellemelere çözüme ulaştırmaya çalışacağım.
Güvenlik yamaları güncel. Batarya performansı olarak ben memnunum ama kişisel kullanıma göre değişiklik gösterdiği için diğer kullanan arkadaşlar da zamanla yoruma ekleyeceklerdir.Son gelen Global sürümde güvenlik yaması vs güncellenmişti diye okumuştum. Bu ROM'a da eklenicek mi?
Performans, batarya vb gibi konularda detaylar ne zaman açıklanır? Her şey bilmek istiyorum her şeyi
Gelen yorumlardan sonra geçmeyi düşünüyorum. Bir ROM bulup aylarca kafa rahat takılmam gerek artık..
Şahsen bende batarya performansından memnunum ancak kullanıma göre değişkenlik gösterir hocam. Arayüz hızı konusunda ise tam bir şahane.Son gelen Global sürümde güvenlik yaması vs güncellenmişti diye okumuştum. Bu ROM'a da eklenicek mi?
Performans, batarya vb gibi konularda detaylar ne zaman açıklanır? Her şey bilmek istiyorum her şeyi
Gelen yorumlardan sonra geçmeyi düşünüyorum. Bir ROM bulup aylarca kafa rahat takılmam gerek artık..