TWRP kurtarmasında, Temizle» Gelişmiş temizlik (Wipe » Advanced Wipe) düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
TWRP ana menüsüne dönün, Yükle üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Miui CT ROM dosyasını seçin.
.zip dosyasını seçtikten sonra, Kaydır » (Swipe to Confirm Flash) yapınız. Ve kurulmasını bekleyiniz
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve cihazınızı yeniden başlatın.
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
ÇİN developer [MIUI 10] [8.11.22] üzerine geliştirilmiştir.
Şuana kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz sürüm olduğu için bunu tercih ettim.
Şuanlık herkesin günlük kullanımda ihtiyacı olan özelliklerieklemeye çalıştım.
Eğer plana uygun gidebilirsem ve talep olursa haftalık güncelleme yayınlamayı düşünüyorum.
Rom şuanda sayın hmthvrn hocam tarafından test ediliyor.
Bir değişiklik olmazsa Cuma günü siz değerli üyelerimizle paylaşacağım
Rom yapımında bana yardımcı olan ve Yol gösteren sayın Escobar1945 , suatsari ve haqanguven hocalarıma özel teşekkürü bir borç bilir
ve kendileriyle çalışmaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim.
Ve daha sonra
Miui CT logosu ve Boot Animasyonu tasarlayan Sayın yarenersonmez
Türkçe dil için Sayın suatsari
Miui CT simge paketi(Blue life) Sayın Ottoman
Gönüllü tester sayın hmthvrn
ve destekleri için Tüm MiuiTürkiye ekibine
Özel teşekkürlerimi sunuyorum
Tüm geliştirici kodları 4pda sitesinden alınmıştır. UserXP,grisha84,Vader,MiPolser, vassya363 ,RomanPlatina,
Kod Paylaşımları için
Teşekkürler
İlk kurulum tamamlandıktan sonra cihazı birkez yeniden başlatmanız tavsiye edilir. Lütfen yükleme yapmadan önce yedek almayı unutmayın.
ilk Rom projem olduğu için elbette hatalar olması muhtemel. Geri dönüşlerinizle hataları en aza indirmek için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.
Mi5 kullanıcılarına hayırlı olsun
ROOT için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İlginize teşekkürler benim kullandığım romda youtube değişik arka planda ve kilit ekranında hatta telefonun ekranı kapalı bile olsa çalışıyor , sizin romda da bu özelliği aktif edebilir miyiz ?
İlginize teşekkürler benim kullandığım romda youtube değişik arka planda ve kilit ekranında hatta telefonun ekranı kapalı bile olsa çalışıyor , sizin romda da bu özelliği aktif edebilir miyiz ?
Teşekkürler kardeşim tamda bu uygulamadan bahsediyordum ilk önce 9.2 olan romu kuruyorum sonrada güncelleme olan dosyayı , ilgin için ve rom için çok sağ olun.
MIUI CT Stabil V9.4 (Mi5s Port) China beta 9.3.28 ve 9.4.11 harmanlanmıştır. Kernel, Vendor China developer beta 8.11.22
Biraz değişik bir port yaptım. Yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum. Bir hataya rastlamadım. Ama ilk port denemem olduğu için bazı hatalar olması muhtemeldir. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Kurulum
TWRP de en üstten ilk 4 ünü seçiyoruz.Yani veri hariç diğer şeyleri siliyoruz.(Dalvik, Önbellek, Sistem, Satıcı) Veriyi silmeden kurulumu yapıyoruz, ya da veriyi silsek bile Rom`u kurduktan hemen sonra TWRP'den çıkmadan Veriyi geri yüklüyoruz.
Özellikler Kısa yol düğmesi çalışıyor
Artık mobil ağ kapalı iken 4G-3G vs simgeleri görünmeyecek
Tam ekran hareketlerini aktif etmek için System/build.prob'ta bu kodu bulup değerini "0" yapıp yeniden başlatın.
qemu.hw.mainkeys=1 Ya da aşağıdaki dosyayı TWRP den yükleyin.
Önceki CT sürümlerindeki bir çok özellik eklendi Tüm Apklar güncellendi.
MIUI CT Stabil V9.4
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir