casibao
Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomi 14
- Konular
- 124
Cvp: miui.com madalyaları hakkında
Ankara, İstanbul, İzmir yada adıyaman her nerede olursa olsun ben katılmak isterim..
yıllardır kullandığım sevdiğim bir markanın bu tarz bir organizasyonu Türkiyede yapılacak ve ben uzak olacağım..
cantara pid=1993 dateline=1400949394' Alıntı:chatin_62 pid=1987 dateline=1400948249' Alıntı:@cantara hocam, yapılacak olan bu fan toplantısı, acaba Ankara'da mı olacak yoksa İstanbul'da mı? Sanırım hem orda hem burada yapılamayacak. Resmi işlemler de Ankara'da daha rahat olduğundan galiba orada yapılması daha büyük bir ihtimal. Her ne kadar ingilizcem sadece teknik ingilizce olsa da o atmosferde bulunmak ayrı bir keyif olacaktı. Ama İstanbul'da olursa mutlaka katılmak isterim (valla hediyeler için değil)
Bir de diğer ülkelerde hep davetiye ile katılım sağlandı. Bizde nasıl olacaktır?
Sent from my Nexus 7 using TapatalkPro
Hocam henüz net bir şey yok. Singapur toplantısının MIUI koordinasyonunu yapan Wu Na (nanana) Türkiye'de de benzer bir toplantı yapmak istediklerini ve Türkiye ayağını bizim organize etmemizin uygun olacağını söyledi. Ben de memnuniyetle kabul edeceğimizi söyledim. Sonra başka koulardan konuştuk. Yani henüz tarih, kişi sayısı, kimler katılacak,nasıl olacak net bir şey yok.
Ben Ankaradayım dolayısıyla Ankara olması benim için çok rahat olur fakat toplantı zamanı geldiğinde buradan anket yaparız ve ağırlık nereyi isterse orada yaparız diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle en fazla 200 kişilik bir toplantı olur, dolayısıyla yine davetiye sistemi olmalı. Davetiyelerin dağıtımı konusunda ise bir komite kurulup, davetiyeleri o komitenin dağıtması uygun olacaktır diye düşünüyorum. Bu sorumluluğu tek başıma almak istemem
Hatta bu davetiyelerin dağıtılacağı kişilerin seçileceği komite üyeliği için şimdiden sizden bir söz alsam?
Ankara, İstanbul, İzmir yada adıyaman her nerede olursa olsun ben katılmak isterim..
yıllardır kullandığım sevdiğim bir markanın bu tarz bir organizasyonu Türkiyede yapılacak ve ben uzak olacağım..