Soru MIUI Can'dır, Mi ise Canan mıdır?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bugüne kadar neredeyse yüklemediğim/denemediğim Rom kalmadı...Max 2 zamanında en iyi rom Sayın Escobar1945 hocamın yapmış olduğu EPIC romdu...sonrasında ise Greeshan Efendinin romu açık ara en iyi romdu...haftalık güncelleme vermesi önemliydi, global beta bazlıydı...
Xiaomiye ilk geçtiğimde, Android dünyasında geliştirici ve yazılım konusunda bana göre ilk 10 arasında sayabileceğim Üstadım, Sayın Codered hocam bana EU Beta dan başka rom tanımadığını söylediğinde, burun kıvırmıştım, kendisinden bu vesile ile Özür diliyorum...
AOSP Romlar ise Marshmallow den bu yana hep sıkıntılı, buglu...bir aralar Brezilyanın MIUI Fan sitesi de muhteşem özellikli romlar yapmaya başlamıştı ve tüm forum benim tavsiyelerime uyarak, bu romu yüklemişti..
Kimsenin Asla ve asla benim önerdiğim romu yüklemeli gibi bir mecburiyeti yok...forumda zaman zaman okuyorum...her romu denedim ama EU ya geri döndüm...biliyorum ki, herkes, herkesin iyi dediği romu mutlaka denemek istiyor ve sonrasında EU ya geri dönüyor...doğrudur da bu yapılan, diğerlerini görmeden, Eu nun kıymetini anlamak mümkün değil...

Benim MIUI Can'dır, Mi ise Canan, EU Beta ise damarlarda (Cihaz'da) akan Kan'dır sözlerimden çok kişi nedense rahatsız oluyor
( Ki bu Sözün patenti Sayın jokerinabisi Recep hocama ait, ben sadece biraz değiştirdim, kendisine buradan tekrar teşekkür ederim)

Eu Beta dışında gerçekten de daha iyi bir Rom var mı, lütfen aydınlatınız beni (haftalık güncelleme alması şart) ve benim bu sloganımdan neden rahatsızlık duymaktasınız? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam o belayı realme platformuna taşırız, illa ki vardır bir yolu :)
Oralarda buradaki ortamı asla bulamazsınız ki Mirim

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Oralarda buradaki ortamı asla bulamazsınız ki Mirim

Ona şüphe yok hocam, sadece bulaştıralım istiyorum o kadar.. Belki bize de farklı dozlar (romlar) çıkar belli mi olur (: :D

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ona şüphe yok hocam, sadece bulaştıralım istiyorum o kadar.. Belki bize de farklı dozlar (romlar) çıkar belli mi olur (: :D
Almadan öyle bir forum varmı varsa neler oluyor, bir incelemek lazım.. Realme aşığı olan o Beyefendi o foruma girip, hiç incelemede bulunmuş mu acaba
Xiaomi almadan önce bizim foruma üye olup, her yeri incelemişti diye hatırlıyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Almadan öyle bir forum varmı varsa neler oluyor, bir incelemek lazım.. Realme aşığı olan o Beyefendi o foruma girip, hiç incelemede bulunmuş mu acaba
Xiaomi almadan önce bizim foruma üye olup, her yeri incelemişti diye hatırlıyorum

Ben de cihazımı almadan bulmuştum burayı :) sağolsun cantara hocam fazlasıyla ilgilenip, aklımdaki şüpheleri giderip, ilk xioami cihazımı almama vesile olmuştu..

Oyla:

FairLighty

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mı 10T Pro
Konular
32
Arkadaşlar merhabalar eu beta rom kurdum
Twrp mount bölümünden system işaretliyorum ancak tekrar baktığımda tiki kalkmış oluyor. Bunu nasıl duzeltebilirim

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ben de cihazımı almadan bulmuştum burayı :) sağolsun cantara hocam fazlasıyla ilgilenip, aklımdaki şüpheleri giderip, ilk xioami cihazımı almama vesile olmuştu..
Evet kendileri benim de Xiaomi belasına bulaşmama vesile olmuşlardı. 8=)

Oyla:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Imzama bakın, orada sebebi yazıyor

MIUI vn romuna ne diyorsunuz hocam?

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Sözüm meclisten dışarı, Xiaomi kullanmış biri bence Realmi kullanamaz, kullanabilenin de, aklından şüphe ederim

Vallahi de kullanılır hocam. Adamlar orta sınıf işlemcili bir cihaz olan Realme 7 proya diğer markaların Amiral gemilerinde bile olmayan 65 wat hızlı şarj özelliği koymuşlar. Xiaomi nin o kadar methedilen Mi11 de bile 55 wat, düşünün yani.
Mi6 gibi bir efsaneden orta sınıf bir cihaza geçmek işime gelmiyor. Yoksa dakika durmam. 8=) giggle~~

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Vallahi de kullanılır hocam. Adamlar orta sınıf işlemcili bir cihaz olan Realme 7 proya diğer markaların Amiral gemilerinde bile olmayan 65 wat hızlı şarj özelliği koymuşlar. Xiaomi nin o kadar methedilen Mi11 de bile 55 wat, düşünün yani.
Mi6 gibi bir efsaneden orta sınıf bir cihaza geçmek işime gelmiyor. Yoksa dakika durmam.
Realme bu konuda eli açık.. Misal ilk geldiği zamanlar Realme 3 pro, 1350 TL gibi bir fiyata görmüştüm, Sd 710 kullanıyor.. O fiyata başka markada bulun 710u, mümkün değil.. Meuzi x8 hariç.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım