Bak hala kernelim diyorsun. Ben kernel derlemedim. Var olan kernele yetkiler verdim.
Madem o kadar bilgin vardı neden bizleri mahrum bıraktın. Sen kernel yapsaydin biz de senden alıp kullansaydık.
Ne modu paylastin allahini seversen. Saati ortaya mi aldin? Helal olsun. Ben yapamazdim.
Yinede sagolasin. 3 saatlik emek var ortada.
Sen google dan aldığın tweaklerle kerneli bırak, romun sahibi yapıyorsun kendini. Ben hala kernel benim demedim. Ama sen
CEVAP alana kadar sormaya devam edeceğim. Kivirtma.
SADECE benim kullandığım romu nereden indirdin ve kullandin. Sana ait oldugunu söylüyorsun. Ben paylasmadigim halde.
Sen nasıl emeğinin hakkını savunuyorsun, iste tam orada ben de bunu yapıyorum. Senin deyiminle bir farkımız yok yani.
Tuş ışıkları fixi icin PC elimde yok. Olsa neden paylasmayayim. Sen kendin diyorsun kernel icin gerekli dosyalari sen verdin diye. Ama bu v7 de nedense değişti.
Demogoji yapmayı birak. Ben sokak agzi diyorum sen apayri bir sey diyorsun. Elimde ki telefon GM discovery, miui ye destek verdiğim cihaz. Evimde de soba kullanıyorum. Arka mahallede büyüdüm. Ama sunun arkasına siginmadim.
demedim.
Şuan bulunduğun yer tescilli bir forum. Hitabina dikkat et. Acitasyon yapma. Sanki zenginim ve elimde ayfone var da ona miui desteği veriyorum. Yapma kargalar bile guler buna.
Başka forumdaki özel mesaj kısmını neden buraya taşıdigini merak ettim. Burada yaşanmadığı halde. Ben bilmiyor muyum kopyala yapıştır yapmayı. Forum adabin yok senin.
Başkaları seni yaptığını -hakkını savunmayi- yapınca hemen cephe alıyorsun. Kendine yapılmasını istemedigin bir şeyi başkasına yapma.
Ne oldum delisi olma. Başkalarının düştüğü hataya düşme.
Benim zamanımda bu sorunlar yoktu. Mesaja gelistiricinin adi yazilirdi, olay biterdi. Hala kernel ve rom benim diyor. Ben daha kimseyle paylaşmadan. Saati ortalayan kendini kaf dağında görmeye başlarsa böyle oluyor.
Bence yine, yeniden Ömer vakası yaşanıyor zaten.
Cevap hakkı doğana kadar konuya yazmayacagim.
Saygılar.