Sohbet MİUİ Bağımlılığı Sizde de Var mı?

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Çok Zaman Olmadı Mi 5s'le Başladım Maceraya, Mi 6 Aldım Halen Kullanıyorum.
Xiaomi_Eu Rom dan vazgeçemiyorum. Lakin Bende MIUI 8 Eu 8.5.5.0 da Takılı Kaldım Dersem Yeridir. Arada bir Rom değiştirmelerim oluyor Fakat en fazla 2 yada 3 gün sürüyor.Sonra bir bakmışım 8.5.5.0 dayım.

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Pixel Experience romunun kamerası hoşuma gitmiyor. MIUI Kamerası olsa Pixel Experience tam istediğim gibi.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
MIUI romlar aosp kadar sade ve hızlı olamaz zaten. Şarj olarak genelde aosp romlar daha iyidir. Ama dediğin gibi farklı bir tarzı var kullanması daha hoş

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Benimde durumum aynı, Miui rom o kadar akıcı ve sade geliyorki bana Android tabanlı romları kullanamıyorum, Custom Romlarda bile hep Miui tabanlı custom romlar kullanıyorum..

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Ben macerama Redmi 5 Plus ile başladım, yaklaşık 6 ay oldu sanırım. Aldığım gün MIUI 10 Beta ile başladım ancak multitasking performansını sonradan kullandıkça beğenmemeye başladım. Telefonu sıfırlasam da aynı beğenmeme durumum devam etti. Şikayetim şuydu ki babamın kullandığı 1GB RAM'e sahip Vestel telefon aynı anda Youtube'dan arka planda müzik dinleyip tarayıcıda gezinmeme sournsuz izin verirken MIUI buna izin vermiyor. Pil tasarrufunu uygulama için kısıtlıyorum filan yine izin vermiyor. O Youtube arka planda en fazla 10 dakika duruyor sonra otomatik kapanıyor. Pil tasarrufu modlarına hiç girmeyim ne tasarrufu yapıyorsa WhatsApp'dan mesaj yazıyorum. Arkaya atıp ana ekrana dönüyorum galerime bakacağım örneğin. Gelen mesajı ben WhatsApp'ı tekrar açana kadar görmüyorum. En kötüsü de RevolutionOS kullandığım zamanlar 2 ay güncelleme yapmadan ROM'u sorunsuz kullandıktan sonra bir gün şarjı yarıda bıraktığım telefonu eve geldiğimde açamamam ile başladı ve 2 kez üst üste 4 saat ekran süresi aldım aralıksız kullanımda. Bu kadar yeterliymiş diyerek ilk AOSP ROM deneyimimi AEX ile yaşadım. AEX'te başta aynı sorun oldu ancak sebebi ROM'un Wi-Fi sürücüsündeki hataymış düzeltilene kadar ben BootleggersROM'un en stabil olduğuna karar verdim ve uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum.

Şarj süresinin biraz uzadığını hissettim ancak ekran süresi, performansı, ses kalitesi, özelleştirilebilirliği ve en çok da multitasking yönünden MIUI ROM'lardan daha iyi bu ROM benim için. Kamera konusunda Google Camera 2'nin tam uyumu, MIUI kameranın eksikliğini hissettirmiyor. Night Sight de gayet kullanışlı bir özellik.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Selamlar dostlar :)
Ne yaptıysam alışamadım sade android romlarini kullanamıyorum 1 yıldır miu kullanıyorum bağımlılık oldu galiba akıcı ve stabil olmasından dolayı ,2 gün önce rr yükledim tam çözemedim cihaz sanki yavaşladı gibi oldu 1 saat sonra miu geri döndüm şuana kadar yüklediklerim
Sade rom da şebeke sorunu yaşadım nedenini çözemedim evde çekmiyordu Turkcell

Pie rom;Havoc OS;Resurrection remix;Linega OS

Global rom;Eu rom;Greeshan;Mi room

Şuan Eu roma geri döndüm MİUİ candır gerisi heyecandır :)
Yardım - ORD ( Obsessive ROM Disorder ) Hastalığı ve tedavisi

Buraya da bir göz atarsın hocam :)en hastalar bu sayfada başta Skorpi hocam :)

Üst Alt