Sohbet MİUİ Bağımlılığı Sizde de Var mı?

GencerBry

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 4X
Konular
29
WP'den Android'e Xiaomi ile adım attığım için tabiri caizse "gözümü Miui ile açtım" :) Bu yüzden net ve objektif olarak kıyaslama yapacak durumda değilim...

Memnun muyum?

Arkadaşların elindeki Samsung telefonlarda kullanılan arayüzü gördükçe "bizimki daha iyiymiş be" dediğim oluyor. İzlediği politika yüzünden; İos'u zaten bedava verseler kullanmam... :) Miui 7- 8 ve 9'u kullanmış biri olarak da, 10 daha iyi diyemiyorum ne hikmetse... 9 görsel olarak sanki daha iyiydi.
samsungun arayüzü efsane ya :D 15 yıl falan samsung kullandım resmen biz telefon kullanmıyormuşuz XİAOMİ'ye geçince anladım

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Miui'ı ilk keşfettiğimde v4 vardı. Galaxy Note kullanıyordum. Merak edip yüklemiştim. Hoşumada gitmişti. Sonra v5 çıktı. Bence v5 gibisi yok. En iyisi miui v5 idi. Akıcıklık stabilite zamanının üstünde özellikler... V6 yı hiç beğenmedim. V7 nispeten daha iyidi v6 ya göre ama hâlâ v5 i aratıyordu. 8 - 9 derken iyice soğudum. Şahsen bidaha mi cihaz alır mıyım ya da miui yüklermiyim bilmiyorum. O eski kaliteli bağımlılık yapan yazılım artık yok bence.
Oneplus 5 kullanıyorum,son derece sade ve işlevsel. Kasma ,aşırı batarya tüketimi gibi derdi yok. Isınmıyor da. Kafam çok rahat. Canım sıkılınca Resurrection Remix yüklüyorum, oda gayet iyi. Orijinali aratmıyor. Şuan RR 'nin Android Pie güncellemesini bekliyorum yüklemek için.
Umarım tez zamanda Xiaomi kendine çeki düzen verir. Eskileri düşünecek olursak yazılım konusunda gidişat pek iç açıcı değil.

ONEPLUS A5000 cihazımdan gönderildi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
WP'den Android'e Xiaomi ile adım attığım için tabiri caizse "gözümü Miui ile açtım" :) Bu yüzden net ve objektif olarak kıyaslama yapacak durumda değilim...

Memnun muyum?

Arkadaşların elindeki Samsung telefonlarda kullanılan arayüzü gördükçe "bizimki daha iyiymiş be" dediğim oluyor. İzlediği politika yüzünden; İos'u zaten bedava verseler kullanmam... :) Miui 7- 8 ve 9'u kullanmış biri olarak da, 10 daha iyi diyemiyorum ne hikmetse... 9 görsel olarak sanki daha iyiydi.
Bende Lumia 735 kullanırken mi4e geçtim, siz ne kullanmıştınız hocam :)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bende Lumia 735 kullanırken mi4e geçtim, siz ne kullanmıştınız hocam :)

HTC 8X

Bu telefonu alma sebebim de, fiyatı olmuştu... Mediamarkt'ta 1400 lira fiyatı varken, kupon mupon internetten 400 liraya almıştım... 2 yıl boyunca da sorunsuz kullandım, bataryası hariç her şeyiyle mükemmel bir telefondu, özellikle kamera ve stabil işletim sistemi...

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Miui 7 den beri devamm

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
HTC 8X

Bu telefonu alma sebebim de, fiyatı olmuştu... Mediamarkt'ta 1400 lira fiyatı varken, kupon mupon internetten 400 liraya almıştım... 2 yıl boyunca da sorunsuz kullandım, bataryası hariç her şeyiyle mükemmel bir telefondu, özellikle kamera ve stabil işletim sistemi...
Bende 700 TL ödemiştim Nokia Lumia 735 için, kampanya vardı, ilk çıktığı zaman almıştım. Hiç keşke dedirtmedi. Stabil işletim sistemi, hele kamerası yok mu, anlatılmaz yaşanır dedirtti. Özlemiyor değilim ama artık geçti.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bende 700 TL ödemiştim Nokia Lumia 735 için, kampanya vardı, ilk çıktığı zaman almıştım. Hiç keşke dedirtmedi. Stabil işletim sistemi, hele kamerası yok mu, anlatılmaz yaşanır dedirtti. Özlemiyor değilim ama artık geçti.

Çok satan en iyi değildir mottosunu bir kez daha yaşattı bizlere Android... Windows o kadar stabil ve o kadar sade işletim sistemi yapmış ama insanlara kendini anlatamadı, bu sistemi piyasaya süremedi ne hikmetse...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Herkesin derdi mağaza olmuş, neymiş efendim o yok, bu yok, vs. Millete bunu bu şekilde empoze ettiler. Bu engellenmesi gereken bi durumdu. Ama yapamadılar. Android Windows'un yanına bile yaklaşamaz ama işte sonuç ortada maalesef.

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
İlk mi 6 aldım lg v30+ kullandim miui den kopamadim mi8 aldim eu rom kullanıyorum

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Benim de eşimin teli de Xiaomi. Bundan önceki telim gm 4g idi. O telefonda bile iki yıl miui port rom kullandım. Miui alışınca diğerleri ile olmuyor

Üst Alt