O özelliği eu koyuyor eu ile gelen launcher eu nun modladığı kendi apk sıEkrana çift dokunup ekranı kapatma ayarı kayboldu.. Başka bir sıkıntı yok.
Verdiğin güncel link, diğerine göre çok daha stabil ve özellikler gelmiş, çok sevdim yahuO özelliği eu koyuyor eu ile gelen launcher eu nun modladığı kendi apk sı
ama biz apk yı değiştirdiğimiz için haliyle o özellik de gidiyor
Bendeki de Global stabil hatasız çalışıyor,cihazla alakal değil sorun romlarda Xiaomi eu 12 stabil vardı çalışmadı global 12 stabile geçtim sorunsuz çalıştı.Cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor galiba. Eu stabilde canavar gibi çalışıyor valla
Arkadaşlar bu sürümde son kullanılanlara yeni bir görünüm eklendi o yüzden paylaşayım dedim.
Alfa sürüm olduğundan hatalar olabilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bugün farkettim bununla beraber uygulama kasası açılmıyor.
Aynı problem bende de var, app vault uygulamasınıda güncellendim veriyi sil yaptım yeniden başlattım ama nafile var mı bir çözümü?
Hayır. Hâlâ uygulama kasası olmadan kullanıyorumÇözüm bulabildiniz mi?
Arkadaşlar bu sürüm launcher MIUI 12 için hazırlanıyor android 10 ve üzeri sistemlerde çalışacak.Hayır. Hâlâ uygulama kasası olmadan kullanıyorum
Bende Android 10 kullanıyorum ama uygulama kasası kısmı çalışmıyor, zaten Google koyuyorum oraya ancak o da açılmıyor.Arkadaşlar bu sürüm launcher MIUI 12 için hazırlanıyor android 10 ve üzeri sistemlerde çalışacak.