Bendede aynısı oldu fakat play storedeki uygulama kasasını çalıştıra bildim yeni launcher ile ama ne yalan söyleyim play storedeki app vault stabil değilPlaystore daki app vault u indirmeyi denedigimde yükleme kisminda hata veriyor her seferinde anlamadim. Guncel olan yeni hali yüklüydü ondan sanirim neyse bi secim yapicaz artik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 12 surumundeyim ben de. Launcher i yükledim güzel fakat uygulama kasası çalışmadı bende. Uygulama kasasini guncellemistim forumda paylaşılmıştı. Yeni hali guzeldi tasarimi güzel fakat launcher in yeni sürümünde kullanamiyorum. Sizde hangi uygulama kasasi sürümü yüklü?
Ben de anlamadim yazılım farklılıkları uygulama farklılıkları cok fazla. İki farkli uygulama var play store da. Xiaomi.eu surumlerinde de guncellenen yeni arayuze gecen uygulama kasasi var. Karmakarışık bir sey anlamadim bu işten.Bendede aynısı oldu fakat play storedeki uygulama kasasını çalıştıra bildim yeni launcher ile ama ne yalan söyleyim play storedeki app vault stabil değil
Henüz sıkıntılar var uygulamalar arası geçişte falan ama bşr süre sonra bunu sğzelteceklerdirBen de anlamadim yazılım farklılıkları uygulama farklılıkları cok fazla. İki farkli uygulama var play store da. Xiaomi.eu surumlerinde de guncellenen yeni arayuze gecen uygulama kasasi var. Karmakarışık bir sey anlamadim bu işten.
RELEASE stabil versiyon demektir. Yüklemek için başlatıcının tüm güncellemelerini kaldırın, tekrar yükleyin. Alpha versiyonun üstüne kurulamaz. Bu arada son release versiyonunu kurarsanız yeni gelen son görünüm özelliği kayboluyor bilginize.RELEASE ve Alpha diye bir kavram ayrım var
yükleme yaparken hangisini tercih etmeliyiz
mi 9 se
Yeni gelen son görünüm özelliği hangisiRELEASE stabil versiyon demektir. Yüklemek için başlatıcının tüm güncellemelerini kaldırın, tekrar yükleyin. Alpha versiyonun üstüne kurulamaz. Bu arada son release versiyonunu kurarsanız yeni gelen son görünüm özelliği kayboluyor bilginize.