Yenilik yeniliktir hocam. Bugün bu ozellikler gelir yarın başka özelliklerarkadaşlar miui 9 gelse ne olur gelmese ne olur görüntülerine bakınca miui 8 ile hiç bir farkı yok bence miui 8 görüntü olarak daha güzel görünüyor görende sanki yeni bir işletim sistemi gelecek altı üstü temaları ikonları değişik milleti böyle kandırıyorlar çıkacak özelliği kaç kişiye yarayacak millet olarak sadece konuşma ve facebook kullanıyoruz.saygılar
eyVALLAH kardeşim yenilik güzeldir ama insanları fazla beklentiye sokmasınlar miui serilerine bak hepsi aynı bir fark yok şimdide aynı hayal kırıklığına uğrayacağız yapacaksan ios gibi yapta yenilik görelim zaten bu android işletim sistemi ile çalışan ara yüzleri hep aynı bir farkalrı yokYenilik yeniliktir hocam. Bugün bu ozellikler gelir yarın başka özellikler
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahminimce Çin de çıktıktan sonra 1-2 hafta içinde çünkü MIUI8 de öyle olmuş.tanıtımdan kaç gün sonra globale gelir?
Hocam MIUI9 da tasarım değişmedi ki çift ekran, yeni kilit ekranı falan gelecek ayrıca önemli hata düzeltmeleri ve performans yükseltmeleri içeriyor.arkadaşlar miui 9 gelse ne olur gelmese ne olur görüntülerine bakınca miui 8 ile hiç bir farkı yok bence miui 8 görüntü olarak daha güzel görünüyor görende sanki yeni bir işletim sistemi gelecek altı üstü temaları ikonları değişik milleti böyle kandırıyorlar çıkacak özelliği kaç kişiye yarayacak millet olarak sadece konuşma ve facebook kullanıyoruz.saygılar
Mi6 daki şarjın %100 den %70 hızlı düşme sorunu düzenle bilir benim için bu bile yeterarkadaşlar miui 9 gelse ne olur gelmese ne olur görüntülerine bakınca miui 8 ile hiç bir farkı yok bence miui 8 görüntü olarak daha güzel görünüyor görende sanki yeni bir işletim sistemi gelecek altı üstü temaları ikonları değişik milleti böyle kandırıyorlar çıkacak özelliği kaç kişiye yarayacak millet olarak sadece konuşma ve facebook kullanıyoruz.saygılar
Ios'daki çok büyü yenilikler neler mesela. Biraz bahsetseneeyVALLAH kardeşim yenilik güzeldir ama insanları fazla beklentiye sokmasınlar miui serilerine bak hepsi aynı bir fark yok şimdide aynı hayal kırıklığına uğrayacağız yapacaksan ios gibi yapta yenilik görelim zaten bu android işletim sistemi ile çalışan ara yüzleri hep aynı bir farkalrı yok
Ios'daki çok büyük yenilikler neler mesela. Biraz bahsetsene
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size bunu kim fısıldadı?xiaomi yarın yani 26 temmuzda tanıtacak miui 9 global beta sürümler için ağustos başında stabil sürümler için ise 16 ağustosta yayınlayacak
Valaha bende aynı fikirdeyimarkadaşlar miui 9 gelse ne olur gelmese ne olur görüntülerine bakınca miui 8 ile hiç bir farkı yok bence miui 8 görüntü olarak daha güzel görünüyor görende sanki yeni bir işletim sistemi gelecek altı üstü temaları ikonları değişik milleti böyle kandırıyorlar çıkacak özelliği kaç kişiye yarayacak millet olarak sadece konuşma ve facebook kullanıyoruz.saygılar
Yanlış düşünüyorsun hocam.bi gün benim işime yarayacak bi guncelleme gelir. Bi gün de senin .hem güncel tutulması çok iyi bi şey telefonu her daim ayakta tutuyorValaha bende aynı fikirdeyim