Format data yes yap sonra wipeleri yap Rom'u telefon hafizasina atip tekrar deneyin olmadı rom'u tekrar indirinmi globe rom atarken twrp de son kalıp yanyor bi türlü yükleyemedim
Format data yes yap sonra wipeleri yap Rom'u telefon hafizasina atip tekrar deneyin olmadı rom'u tekrar indirin
MI 5X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Multirom indirip deneyin hocam tavsiye ederim mi globe rom da yuklenecek ayarlari secip yukleme yeri vardi birde ordan deneyin indirinıkı versiyonun indirdim aynı hatayı aldım silme işlemlerini aynen uyguladm fakat sonda yanıp sönüyor
Multirom indirip deneyin hocam tavsiye ederim mi globe rom da yuklenecek ayarlari secip yukleme yeri vardi birde ordan deneyin indirin
Aldiginiz hatanin resmini atarmisinizGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Nasil bir hata hocam gormeden yorum yapamiyorum
Ben o hatayi sd kart üzerinden rom yuklerken aliyorum cihaz hafizasindan rom sorunsuz kuruluyordu ilginç digeri romlarda skinti yasamiyorsaniz globe rom ile ilgili sorunda olabilir.Baba flash full tamamlanıo sonda DONE yazısınnı aldıktan sonra imleç yanıp sönüyor kurulum bittiği halde ...
Ben o hatayi sd kart üzerinden rom yuklerken aliyorum cihaz hafizasindan rom sorunsuz kuruluyordu ilginç digeri romlarda skinti yasamiyorsaniz globe rom ile ilgili sorunda olabilir.