- Adım
- Baki
- Cihazım
- OnePlus 7T Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 62
Herkes bir xposed tutturmuş da gidiyor be kardeşim. Öylr her cihazds xposed kullanamıyorsunuz, uyumsuzluk sorunu var. Miui ye öyle her xposed i kuramıyorsunuz, uyumsuzluk sorunu var. Dene çalışanı bul uğraş, tam buldum derken miui güncellensin bekle yeni sürümü çıkıcak. Size bugün cihaz seçmeyen modüllerle çalışan 1 sene içerisinde hem supersu hem de xposed in yerini alacak bir uygulama tanıtacağım. MAGİSK kendileri. Ss ler konuşsun ben susayım.
Magisk root. Sistemsiz root desteği sağlar.
Modül yükleme ve kendi içinden güncelleme desteği sağlar. Üstelik sistemsiz Şu anlık modülleri çeşitli değil ama olsun ilerde o da olur.
Ağzınızdan düşürmediğiniz xposed i sistemsiz modülü olarak kurabiliyorsunuz
Daha pek çok özelliği var sistemsiz host reklam engelleme desteği root gizleme desteği vs vs. Ama sizler yine de xposed deyin supersu deyin, 1 yıl sonra magisk dediğinizde hatırlatırım bu günleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk root. Sistemsiz root desteği sağlar.
Modül yükleme ve kendi içinden güncelleme desteği sağlar. Üstelik sistemsiz Şu anlık modülleri çeşitli değil ama olsun ilerde o da olur.
Ağzınızdan düşürmediğiniz xposed i sistemsiz modülü olarak kurabiliyorsunuz
Daha pek çok özelliği var sistemsiz host reklam engelleme desteği root gizleme desteği vs vs. Ama sizler yine de xposed deyin supersu deyin, 1 yıl sonra magisk dediğinizde hatırlatırım bu günleri