Hocam efsane olur dediğiniz olay şimdiye kadar gelmemesi kadar utanç verici bir durum yok. Ben cihazı aldığım zamn şaşırdım. En kıytırık cihazlar var demiyecegim çünkü android in temel özelliklerin biri budurum..Bu gelirse efsane olur
cihazınız ne?stabil sürüm kullanmama rağmen gecelik diye 266MB bir güncelleme geldi ne olaki bu? yapmalımıyım?
Neler değişmiş, emojiler değişmişmiBugün aldığım Redmi Note 4 cihaz miui 8 kararlı rom ile geldi. Açınca güncelledim kararlı 9 oldu. Kendi telefonum beta rom bence kararlı sürümde eksikler var. Bildirimi tek elle açma olsa geçmeyi de düşünmüyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende de note 4 var ama güncelleme gelmedi. Bölge olarak Türkiye mi seçiliydi?Bugün aldığım Redmi Note 4 cihaz miui 8 kararlı rom ile geldi. Açınca güncelledim kararlı 9 oldu. Kendi telefonum beta rom bence kararlı sürümde eksikler var. Bildirimi tek elle açma olsa geçmeyi de düşünmüyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet cihazı yeni aldım Türkiye seçmiştim kurarken.Bende de note 4 var ama güncelleme gelmedi. Bölge olarak Türkiye mi seçiliydi?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördüğüm kadarıyla hayır fazlada incelemedim arkadaşa almıştım teslim ettim.Neler değişmiş, emojiler değişmişmi![]()
cihazınız ne?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi