Öyle bir sorunla karşılaşmadım hocam hiç azalıp arttığını görmedim yani...Kulaklıkl müzik dinlerken ses azalması artması sorunu devam ediyor mu miui 9 da
Verdiğiniz linkteki rom ile ota üzerindem gelen 266 mb.lık güncelleme arasında bir fark var mıdır? Hangisini yüklemek dahq sağlıklı olur?blog da böyle görünüyor boyutlar.
bi ilginçlik var bu işte
[doublepost=1510149730,1510149581][/doublepost]burada da 1.3gb görünüyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
aynen doğru hocam Türkçeleştirmede sıkıntı var
her ikisi de aynı düzelir mi?
çok da takılacak bir durum değil ama keşke düzgün olsaydı.
ikiside aynı hiç fark yok.Verdiğiniz linkteki rom ile ota üzerindem gelen 266 mb.lık güncelleme arasında bir fark var mıdır? Hangisini yüklemek dahq sağlıklı olur?
öyle tabi de işte beta gibi gelmiyor kararlı güncellemeler.İleride düzeltilir hocam, Misal Bu haftaki ilk Yayınlanan Beta'da Bazı yerlerde ingilizce iken, İkinci yayınlanan (sorunların düzeltildiği söylenip) betada ise birçok yeri türkçeleştirmişler. Yani Çeviri ekibi çok sıkı çalışıyor, fakat güncelleme ile ne zaman verilir bu; işte orası soru işareti.
Siz hangisini tavsiye edersiniz? Yani beta sürüm mü yoksa kararlı sürüm mü?ikiside aynı hiç fark yok.
[doublepost=1510224159,1510224116][/doublepost]
öyle tabi de işte beta gibi gelmiyor kararlı güncellemeler.
beta her hafta her ay geliyor.
bununla ilgili bir tavsiye vermem yanlış olurSiz hangisini tavsiye edersiniz? Yani brta sürüm mü yoksa kararlı sürüm mü?
sizde root ve TWRP var yani.Az önce güncellemeyi indirdim. Cihazı yeniden başlattım. Ancak twrp recovery menüsü açıldı.
Ben de cihazı yeniden başlattım.Güncellemeyi yapamadım.
Evet var.Flash tool ile yükleme diye bir konu var.Onu araştırıyorum şimdi.sizde root ve TWRP var yani.
sizinki gibi sorun yaşayan vardı başka forumlardada