- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
ota üzerinden dağıtım başladılink nerede gözükmüyor bende . indiremedim bir türlü
MI 5s Miuipro 7.11.2
ota üzerinden dağıtım başladılink nerede gözükmüyor bende . indiremedim bir türlü
Pardon 629mb yaniMi5 9.1.1.0 mobil veri üzerinden 128 kbps ile indiriyorum akşama iner bide dosya boyutu herkeste aynı değil sanki 679 mb?
Hocam bize neden gelmedi neye göre veriyorlar acebaMi 5s için de gelmiş.
5s ler 5ten biraz daha sonra alıyor miui 8 i de geç almışlardıHocam bize neden gelmedi neye göre veriyorlar aceba
Hocam bize neden gelmedi neye göre veriyorlar acebaMi 5s için de gelmiş.
Hocam almış herkes ama5s ler 5ten biraz daha sonra alıyor miui 8 i de geç almışlardı
Tel. Rootlu değilse Bölgeyi ayarlardan hindistan yap dene olmazsa en geç bi iki haftaya gelir güncelleme.Hocam bize neden gelmedi neye göre veriyorlar aceba
Hocam almış herkes ama
Hindistan yaptıktan sonra tekrar Türkiye yapacak mıyım rootlu değil ilk aldığım haldeTel. Rootlu değilse Bölgeyi ayarlardan hindistan yap dene olmazsa en geç bi iki haftaya gelir güncelleme.
Hindistan yapın güncelleme var mı kontrol edin varsa güncelleyin. Bölgeyi sonra tekrar Türkiye yaparsınız sıkıntı olmaz.Hindistan yaptıktan sonra tekrar Türkiye yapacak mıyım rootlu değil ilk aldığım halde
Maalesef hocam Hindistanda da yokHindistan yapın güncelleme var mı kontrol edin varsa güncelleyin. Bölgeyi sonra tekrar Türkiye yaparsınız sıkıntı olmaz.
Otomatik gelmesi için bekleyeceksin yapacak bişey yok en geç bir iki haftaya gelir diye tahmin ediyorum belki bi kaç günede gelir dağıtıma bağlı.Maalesef hocam Hindistanda da yok