Bence en iyisi kendinizin bizzat denemesi....beğenmezseniz, almış olduğunuz Backup'ınızı restore ederek, eski romunuza geri dönebilirsiniz rahatlıkla
Bnede şuan global beta kullanıyorum cihazım mi5s öyle bir sorunla karşılaşmadım ama bu gece 12 de %41 şarjda bıraktığımda sabah 8 de %15 şarj azalmıştı bu bana biraz fazla geldi bekleme mounda şarjı çok yiyor yada dediğiniz gibi böyle bir sorun var.Yok hocam görüntülenen bir bildirim yok kilidi kapatıp koyuyorum aralıklarla hop uyanıyor birkaç saniye içinde kapatıyor geri. Böyle oluncada sanırım uyku moduna geçmiyor ve gece de gündüzde fazla şarj tüketiyor.
Bildirim yok dememim sebebi ekranı açıp kontrol ettiğimde hiçbir hareket görmüyorum. Şunu çözebilsem mutlu olcam![]()
Arka planda çalışan uygulamaları kontrol ettinizmi?Yok hocam görüntülenen bir bildirim yok kilidi kapatıp koyuyorum aralıklarla hop uyanıyor birkaç saniye içinde kapatıyor geri. Böyle oluncada sanırım uyku moduna geçmiyor ve gece de gündüzde fazla şarj tüketiyor.
Bildirim yok dememim sebebi ekranı açıp kontrol ettiğimde hiçbir hareket görmüyorum. Şunu çözebilsem mutlu olcam![]()
Yüklü uygulamalardan çalışanlar bölümüne girip kontrol ediyorsak eğer oradaArka planda çalışan uygulamaları kontrol ettinizmi?
Ben 7 saattir kullanıyorum, bence iyi..
Tek sorun yazı tipini mtz olarak uygulama izni vermiyor aslında temalardan yüklüyorsun ama yazı tipini değiştirme kısmı ayarlarda yok yada ben bulamadım![]()
Bu arada saat hava durumu widget özelleştirme imkanı yok sanırım, Miui 8 kullanırken yaptığım gibi olmuyor
Burda,herhangi bişeyi deneyenlerden bilgi-fikir almak,kullanıcı yorumu istemek yanlış bişey mi?açık ve net deneyen varmı deneyimlerinizi paylaşırmısınız demiş.tersleyici şekilde cvp yazmaya gerek yok bence...Bence en iyisi kendinizin bizzat denemesi....beğenmezseniz, almış olduğunuz Backup'ınızı restore ederek, eski romunuza geri dönebilirsiniz rahatlıkla