Miui 9 China Developer rom

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
China developer da hücresel veriyi kullanarak google playden bişey indirebilen var mı?

Oyla:

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
Maalesef dediğiniz gibi değil eğer öyle olsa animasyon geçişleri belli olmaz fakat şu anda bariz şekilde animasyonlar açık.
Hatta buyrun animasyon ölçeği miui9 mi5s
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı telefonu kullanıyoruz.Ayrıca 3 farklı cihaza yükledim.Hepsinde 0.5 olarak geldi. Zaten dediğin gibi animasyonlar neredeyse belli olmuyor. Tersini iddia etmiyorum zaten.1x yaptım öyle kullanıyorum. Açılış kapanış animasyonları değiştirilmiş..Ayrıca animasyonların kötü yada yavaş olduğunu da söylemiyorum. Herkesin iddia ettiği şekilde hızlanma falan olmadığını söylüyorum sadece

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Bendede 5x animasyonlar

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Aynı telefonu kullanıyoruz.Ayrıca 3 farklı cihaza yükledim.Hepsinde 0.5 olarak geldi. Zaten dediğin gibi animasyonlar neredeyse belli olmuyor. Tersini iddia etmiyorum zaten.1x yaptım öyle kullanıyorum. Açılış kapanış animasyonları değiştirilmiş..Ayrıca animasyonların kötü yada yavaş olduğunu da söylemiyorum. Herkesin iddia ettiği şekilde hızlanma falan olmadığını söylüyorum sadece
Bende diyorum ki sayın erdi hocam animasyon olcekleri ile oynama yapmadım x1 olarak geliyor zaten. Senin fikrine saygı duyuyorum fakat yıllardır Custom rom kullanan biri olarak aradaki farki çok rahat anlayabilirim. Adamlar bir senedir boşa çalışmış demekki sadece animasyon ölçeğini düşürüp bizi keklemisler

Oyla:

İhaleci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İhaleci
Cihazım
Artık Yok
Meslek
Grafiker
Konular
9
Mi4 için ne zaman gelecek?

Oyla:

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bende diyorum ki sayın erdi hocam animasyon olcekleri ile oynama yapmadım x1 olarak geliyor zaten. Senin fikrine saygı duyuyorum fakat yıllardır Custom rom kullanan biri olarak aradaki farki çok rahat anlayabilirim. Adamlar bir senedir boşa çalışmış demekki sadece animasyon ölçeğini düşürüp bizi keklemisler

Bİrçok cihazını senelerdir her ay çuvalla satan ..onlarcasını kullanan ve belkide senin kullanıyorum dediğin custom romlardan bazılarını hazırlayan yada hazırlanmasında emeği geçen biri olarak söylüyorum bende sayın hocam :) sonuç olarak sen memnunmusun ? Sen memnunsan iyidir . Gerisi boş laf.

Oyla:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Bİrçok cihazını senelerdir her ay çuvalla satan ..onlarcasını kullanan ve belkide senin kullanıyorum dediğin custom romlardan bazılarını hazırlayan yada hazırlanmasında emeği geçen biri olarak söylüyorum bende sayın hocam :) sonuç olarak sen memnunmusun ? Sen memnunsan iyidir . Gerisi boş laf.

Oyla:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Yanlislikla attik mesaji silemiyoruz olaya bak. Ne duzenle ne de sil diye secenek yok mesajin yaninda ben mi goremiyorum yoksa?

Oyla:
Üst Alt