- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
Valaha bende daha iyi çeker diye kurmaya çalışıyor dumWifi de azalma oldunu bende hissettim
Valaha bende daha iyi çeker diye kurmaya çalışıyor dumWifi de azalma oldunu bende hissettim
Bende geçen haftaya kadar sorun yoktu....EU beta yüklüydü, WİFI bağlantısı durup dururken kopmaya başladı, MIUIPro rom yükledim, onda da aynı sorun...kafayı yemek üzereydim....kararlı glovbale geri döndüm, sarmadı, tekrar EU, ama bir önceki versiyona, yani 31.8 e....sorun devam ediyor, dayanamadım, tekrar MIUIPro ya geri döndüm, 2 Saat telefonun her yerini kurcaladım ve en sonunda bu akşam saat 20.de olayıçözdüm...nasıl yaptığımı sormayın, bende bilmiyorum.....diyeceğim şu....tüm ayarları teker teker kontrol edin, düzelmedi mi, tekrardan temiz kurulum yapın.....Wifi de azalma oldunu bende hissettim
Recovery için....China romu nereden indirebilirim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba kilit ekranında sağa doğru çekince kişiler geliyordu. Bulamadım miui 9 da. Telefon mi 4MIUIPro romu kulllanmadığım için fazla bir bilgim yok hocam ama tavsiye edenler oldu,kullanan tecrübeli arkadaşlar mesajınızı gördüğünüzde sorunuzu cevaplayacaktır.
Linkte birşey bulamadım benRecovery için....Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot.....Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sorry global için atmışım, siz ÇİN için istemiştiniz.....birazdan...Linkte birşey bulamadım ben
Linkte birşey bulamadım ben
China stable ve developer Recovery......Sorry global için atmışım, siz ÇİN için istemiştiniz.....birazdan...