- Adım
- 25murat05
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 13
Twrp ile yüklenebilir mi peki?rica ederim iyi forumlar.
hayır silinmez hocam.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp ile yüklenebilir mi peki?rica ederim iyi forumlar.
hayır silinmez hocam.
yüklenir hata alırsanız MI flash programı ile kurabilirsiniz.Twrp ile yüklenebilir mi peki?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lopus hocam bende global bekleme kararı aldım beta çıktıktan tahmini ne zaman sonra global yayınlanır mi 6 içinrica ederim iyi forumlar.
hayır silinmez hocam.
Biraz zaman alır hocam kesin bir tarih vermek güç olur kararlı rom için.Lopus hocam bende global bekleme kararı aldım beta çıktıktan tahmini ne zaman sonra global yayınlanır mi 6 için
Hocam miui9 hayırlı olsun.daha ayrıntılı yorum yapsan miui9 hakkında.mesela ses kamera batarya gibi şeylerde fark varmı?yada gözle görülür farklar neler?ayrıca birkaç ekran resmi atarmısınMİ6 telefonuma mıuı9 beta eu kurdum gayet güzel çalışıyor bazı kısımları halen İngilizce ama sorun olmuyor fakat ayarlardan rahatsız etme modu kaldırılmış iyi olmamış bu bence.
mıuı9 global beta kuran varsa kontrol edebilir mi ayarları aynı şekildemi
Tabiki daha 24 saat bile olmadı ama gayet akıcı çalışıyor ve hızlanmış gibi uygulamalar animasyonlu açılıp kapanıyor görsel olarak hoş olmuş ekranı alt ve üst olarak iki farklı uygulama ile kullanıyorsunuz buda güzel kamerada fazla deneme yapamadım. Birde ses tuşları farklı çalışıyor basınca ses ayarı açılıyor şimdilik bu kadar.Hocam miui9 hayırlı olsun.daha ayrıntılı yorum yapsan miui9 hakkında.mesela ses kamera batarya gibi şeylerde fark varmı?yada gözle görülür farklar neler?ayrıca birkaç ekran resmi atarmısın
Evet sanırım öyle ama aynı işi görmezki, yinede ilk geri bildirimi bu konuda yaptım bakalım ileriki zamanlarda güncelleme ile neler oluyorRahatsız etme modu ses tuşlarına bastığın zaman "Sesiz Mod" olarak değişikliğe gidilmiş sanırım..