Bu hataları mi 5s plus cihazında bende aldım fabrika ayarlarına döndüm düzeldi ama arada bazı uygulamalar sürekli durdu hatası veriyor birde konuşmalarda sensör kulağa yakinlasinca çalışıp ekran kapanmiyormi4 ü olanlar yapmasın ana ekrana telefon bir turlu giremıyor sistem başlangıcı durdu dıyor kasıyor sıyah ekranda kalıyor bende sımdı bu forumdan ızledıgım vıdeo ile mıuı 8 donucem cunku uptade uygulaması ıle gayet guzel calısan mıu 9 7.11.23 e dondugumde bu seferde hep android durdu dıye hata verdı. keske guncellemeseydım. sımdı mı flash uygulamasının vıdeosunu ızlıyorum onunla format cekıp mıu 8.5 donucem.
[doublepost=1513023451,1513023379][/doublepost]bu guncellemeyı gonderırken test etmezlermı anlamıyorum
fabrika ayarlarına donunce cıhazı sıfırlıyormu bırde mıu kactan baslatıyorBu hataları mi 5s plus cihazında bende aldım fabrika ayarlarına döndüm düzeldi ama arada bazı uygulamalar sürekli durdu hatası veriyor birde konuşmalarda sensör kulağa yakinlasinca çalışıp ekran kapanmiyor
Hayır hiçbir sorun olmaz.güncelleme yaptığımızda ayarlarımız silinir mi. neler değişiyor, hiç yapmadım. programlar vs. siliniyor mu, yedeklerimiz tehlikede mi?