- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
telefon fastboot'ta kaldı yardım:/
Arkadaş onu kast etmemiş. Ana sayfada kısayol ikonları var ve bunlar silinmiyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde kendi eklediklerim ve silinmeyenler varBrowser e girdikten sonra sayfanın alt kısmından ayarlara giriyorsun ordan da gelişmiş ayarlara basıyorsun ordan da ana sayfayı ayarla kısmına istediğin sayfayı yaziyosun(örnekLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir) browseri tıkladığınızda direk olarak o sayfa aciliyor
Bide şu üst taraf mavi hiç olmamış. Sayfanın yüklediğini anlayamıyorsun. Çünkü o da mavi. Bari onu farklı renk yapsaymislarArkadaş onu kast etmemiş. Ana sayfada kısayol ikonları var ve bunlar silinmiyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde kendi eklediklerim ve silinmeyenler varGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım mevzuyu ama onlar silinmiyorsa bu şekilde bir yol izlenebilir demek için yazmıştımBide şu üst taraf mavi hiç olmamış. Sayfanın yüklediğini anlayamıyorsun. Çünkü o da mavi. Bari onu farklı renk yapsaymislar
recovery moda girip wipe yapınız,değişen bir şey olmazsa fastboot romu indirip mi flash ile kurabilirsiniz.Yüklüyorum ama mi yazısında kalıyor açılmıyor cihaz. Neden acaba?
Recovery de 4 wipe yapıp kuruyorum ama...recovery moda girip wipe yapınız,değişen bir şey olmazsa fastboot romu indirip mi flash ile kurabilirsiniz.
o zamn diğer seçeneği deneyin .Recovery de 4 wipe yapıp kuruyorum ama...