Güncellemeyi yaptım iyi gibi pil 8.2deki gibi gayet başarılı bildiriler stabil şu an kulaklık ta bir sorun yaşamadım yanlız kurulumda bir ara kendi kendine Bluetooth u açıyor kendin kapatıyorsun sonra birde bir görüşme sonrasında karşı taraf aramayı bitirsede sen kendin kırmızı telefon simgesi ne basmazsan saniyeleri saymaya devam ediyor görüşme bitmemiş gibi şimdilik bunları gördüm birde kurcaladigim kadarıyla İngilizce veya başka bir dilde menüye rastlamadım herşey Türkçe sanırım dil paketi nide guncellemisler
[doublepost=1523887163,1523887077][/doublepost]Resmi not 4 global SD telefon bunarada
Yok kardeş oto bende iki cihaz var ikisine de geldiArkadaşlar bu ota güncellemesi değildir recowery rom dur yetkili arkadaşlar uygunsa eğer (izin varsa indirme linki de verebilirim)ben twrp ile yukledim
Hayır yanlış anladınız evet güncelleme oto dur .Bendeki yüklü olan recowery romdur ve twrp ile kurulum yaptığım icin onu demek istedim rom un indirme linki de vardır zip dosyası olarakYok kardeş oto bende iki cihaz var ikisine de geldi
Anladım kardeşimHayır yanlış anladınız evet güncelleme oto dur .Bendeki yüklü olan recowery romdur ve twrp ile kurulum yaptığım icin onu demek istedim rom un indirme linki de vardır zip dosyası olarak
Usta seninki 9.2 den 9.5 e geçiş ben 9.5.0 dan 9.5.8 e geçtim bizim hasar kaydı daha çoktu belki ondandırResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Bende güncelleme 528Mb görünüyor. Sebebi ne ki
Bende öyle düşündüm aslında. 9.5 vardı dün 9.2ye geri döndüm. Bugünde güncelleme gelince sormak istedimUsta seninki 9.2 den 9.5 e geçiş ben 9.5.0 dan 9.5.8 e geçtim bizim hasar kaydı daha çoktu belki ondandır
OlabilirBende öyle düşündüm aslında. 9.5 vardı dün 9.2ye geri döndüm. Bugünde güncelleme gelince sormak istedim