Yardım MIUI 9.5.4.0 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
13
Herkese merhabalar, Xiaomi Redmi Note 4 cihazımı yeni sürüm olan MIUI 9.5.4.0'a güncelledikten sonra önceden olmayan bazı sorunlar yaşamaya başladım.

* Güncelleme öncesi evin Wi-fi adresi kayıtlıydı, ve her zaman otomatik olarak bağlanıyordum kolayca, güncelleme sonrası ise direk adrese bağlanılmıyor, yalnızca kaydedildi yazıyor hiç bağlandı demiyor, yani evin internetini kullanamıyorum bu sorun yüzünden.

* Güncelleme öncesi internetten indirdiğim temaları MIUI Theme Editor ile tekrar kaydederek kullanabiliyordum, şimdi ise bunu yapsam bile üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmiyor hatasını veriyor, istediğim temayı yükleyemiyorum.

Bu sorunları çözmeme yardım edebilir misiniz?

erhanh.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Elite
Konular
0
Yahu bunlar nasıl güncelleme yapıyor anlamıyorum. O kadar developer rom denemeleri yapılıyor, her güncelleme daha az özellik ve daha fazla sorun getirmeye başladı. Mevcut olsa redmi 4x telefonuma miui 7 yükleyeceğim. Tweaks desteği vs, widget teması değiştirme, theme manager vs, her şey daha kullanışlı idi. Salakça bir quick card diye bir şey çıkardılar, kapatma seçeneği dahi yok. Muhtemelen solar warez de desteği bıraktı ki miui 9 için herhangi bir tweak desteği de gelmedi. ekranda aşağıdan yukarıya swipe ile açılan google arama bile kapatılamıyor. Şaka gibi.. Miui yi etrafımdaki herkese tavsiye etmem çok daha fazla özellik sunması ve custom modları desteklemesi idi.. her güncelleme ile daha da sıkışıyoruz...
[doublepost=1524253448,1524253239][/doublepost]Mesajlardaki iletim raporu sesi de bildirim sesi ile aynı olmuş.. Şimdi ses gelince mesaj mı ulaştı, başka bir şeyin bildirimi mi geldi belli olmuyor. İlla telefonu alıp açıp bakacağız... Biz iletim raporu için değişik ses seçenekleri beklerken, eldeki de gitti...

Oyla:
Üst Alt