Yardım MIUI 9.5.4.0 Güncellemesi Sonrası Sorunlar

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
13
Herkese merhabalar, Xiaomi Redmi Note 4 cihazımı yeni sürüm olan MIUI 9.5.4.0'a güncelledikten sonra önceden olmayan bazı sorunlar yaşamaya başladım.

* Güncelleme öncesi evin Wi-fi adresi kayıtlıydı, ve her zaman otomatik olarak bağlanıyordum kolayca, güncelleme sonrası ise direk adrese bağlanılmıyor, yalnızca kaydedildi yazıyor hiç bağlandı demiyor, yani evin internetini kullanamıyorum bu sorun yüzünden.

* Güncelleme öncesi internetten indirdiğim temaları MIUI Theme Editor ile tekrar kaydederek kullanabiliyordum, şimdi ise bunu yapsam bile üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmiyor hatasını veriyor, istediğim temayı yükleyemiyorum.

Bu sorunları çözmeme yardım edebilir misiniz?

Furkanemir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 4
Konular
8
3. Parti tema sorunu için linkteki patch dosyasını recovery den flashlayın. theme edidör ile tema yı yükleyin sorun ortadan kalkmış olacaktır.

Şu an için hiçbir tema bildirimleri temalandıramıyor büyük ihtimalle tema yapımcıları güncelleme ile bu sorunu çözecektir

Not: 9.5.4.0 global kararlıda denenmiştir.şimdilik sorunsuz çalışıyor

Oyla:

ulastatlidil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note4
Konular
0
Kumanda değişmiş tv haricindekiler Yok olmuş

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Rehberde listeleme seçeneklerinde hata oluştu.2 adet WhatsApp mi hesabı ve gmail hesabının tümünü gösteriyor.
Aynı numaradan 4-5 tane listeleniyor
1000 civarı kişi var gmail hesabında fakat 3000 adet görüntüleniyor.

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
Beyler kulaklık takılı iken arama yapıyoz ya telefon kendini orada sessize alıyor deneyen var mı bunu

Oyla:

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
13
Arkadaşlar orijinal MIUI forumundan da araştırdım, bu Wi-fi hatası bir çok kişide oluşmuş ki zaten, benden kaynaklı değilmiş güncelelmeden kaynaklıymış, boşu boşuna telefona format atmaya yönlendirdiniz...

Diğer sorunlar da muhtemelen güncellemeden kaynaklı, nasıl bir kodlama hatası yapmışlar bilmiyorum fakat güvenliği WEP olan Wi-fi ağlarında bu sorun varmış sanırım.

Oyla:

mvrucu123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Galaxy s4
Konular
15
Arkadaşlar orijinal MIUI forumundan da araştırdım, bu Wi-fi hatası bir çok kişide oluşmuş ki zaten, benden kaynaklı değilmiş güncelelmeden kaynaklıymış, boşu boşuna telefona format atmaya yönlendirdiniz...

Diğer sorunlar da muhtemelen güncellemeden kaynaklı, nasıl bir kodlama hatası yapmışlar bilmiyorum fakat güvenliği WEP olan Wi-fi ağlarında bu sorun varmış sanırım.
Tahminen yeni güncelleme ne zaman gelir?

Oyla:

smttrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SAMET
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Bilmiyorum hocam ama bayağı var gibi, keşke böyle sorunlu bir güncellemeyi yayınlamasalardı.
sanırım geri çektiler güncellemeyi. İki gün önce wifi olmadığından indirmedim şimdi ise güncelleme gözükmüyor.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
wifi kayıt ettikten sonra otomatik bağlan seçeneği aktif mi ona bir bakarmısınız wifi ağ adına tıklayın en üstte olması lazım otomatik bağlan seçenegi kapalı olunca aynı sizinki gibi sorun oluyor işinize yarar insallah

Oyla:
Üst Alt