Rom MIUI 8 Global Kararlı Rom Güncellemesi (30.08.2016)

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz? Telefonun siparişini yeni verdim ve muhtemelen beta romla gelecek. Telefon geldikten sonra sadece bu miui 8 8.0.2.0 kararlı stabil roma geçmek ve gücellemeleri bu rom üzerinden almak istiyorum telefon geldikten sonra bu dediğim işlemi yapabilmek için neler yapmam gerektiğini sıralı şekilde anlatabilecek olursa çok makbule geçer bu konularda biraz tecrübesizim şimdiden teşekkürler... Root vs olmadan yapabiliyor muyuz?

Ve bu şekilde yaparsak bundan sonra otomatik olarak otadan(güncelleyiciden) yeni kararlı stabil sürüm çıkarsa o güncellemeleri alabilecek miyiz çok makbule geçer arkadaşlar destek verirseniz.

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
cihazın power tuşunu ve ses kısma tuşunu kullanarak cihazı fastboot moda alabiliriniz.işlemleri düzgün bir şekide yaparsanız herhangi bir şey olmaz cihaz garanti dışı kalmaz.yüklemeyle alakalı detaylı bir şekilde Burdan bakabilirsiniz.Mi flas programınız ve pc'niz 64 bit olsun.

Hocam bende cihazı yeni sipariş verdim henüz gelmedi ama beta romla gelecek muhtemelen bootloader kilidini açtıktan sonra bu işlemi bir kere yaptık diyelim bundan sonra güncellemeleri otomatik güncelleyiciden kararlı stabil sürüm olarak alabilecek miyiz? Yoksa her güncellemede ellemi uğraşacağız inşallah öyle değildir.. Bootloader kilidi hep açıkmı kalmalı. Birde android güncellemelerinide otomatik alabilecek miyiz android 7 geldiğinde felan?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam bende cihazı yeni sipariş verdim henüz gelmedi ama beta romla gelecek muhtemelen bootloader kilidini açtıktan sonra bu işlemi bir kere yaptık diyelim bundan sonra güncellemeleri otomatik güncelleyiciden kararlı stabil sürüm olarak alabilecek miyiz? Yoksa her güncellemede ellemi uğraşacağız inşallah öyle değildir.. Bootloader kilidi hep açıkmı kalmalı. Birde android güncellemelerinide otomatik alabilecek miyiz android 7 geldiğinde felan?

resmi global rom yüklüyse cihazınızda tekrar rom yüklemenize gerek yok.Ota üzerinden size güncelleme gelecektir.BL Kilidin dewamlı açık kalması herhangi bir sorun teşkil etmez,Global beta sürüm mevcutsa telefonunuzda Android 7 otomatikmen verildiğinde gelir.

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
resmi global rom yüklüyse cihazınızda tekrar rom yüklemenize gerek yok.Ota üzerinden size güncelleme gelecektir.BL Kilidin dewamlı açık kalması herhangi bir sorun teşkil etmez,Global beta sürüm mevcutsa telefonunuzda Android 7 otomatikmen verildiğinde gelir.

Çok teşekkür ederim evet global rom yüklü bu forumun anlaştığı cepport'un n11 mağazasından aldım cevap için güncelleyiciden stabil kararlı miui rom yüklersem bundan sonra güncellemeleri stabil kararlı olarak alırım değilmi?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Çok teşekkür ederim evet global rom yüklü bu forumun anlaştığı cepport'un n11 mağazasından aldım cevap için güncelleyiciden stabil kararlı miui rom yüklersem bundan sonra güncellemeleri stabil kararlı olarak alırım değilmi?

ewet stabil (kararlı) rom yüklüyse cihazda stable rom güncellemerini alabilirsiniz.Android 7 güncellemesini stabil (kararlı) romda alamazsınız, Android 7 güncellemesini almanız için Global beta sürümün yüklü olması gerekir cihazda.

muhammettas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammet
Cihazım
mi4
Konular
6
Dün gelen MIUI 8.1.6.0 güncellemesi ile ufak tekef sorunlar ile karşılaşıyorum arada bir.Ram kullanımı azalmış gibi fakat şarj süresi uzamış benim fikirlerim bu şekilde.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

mesutcapar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mİ5
Konular
4
Arkadaşlar merhaba benim mi5 de miui 7 var ancak miui 8 güncelleme gelmedi indirdiğim romlarıda kuramıyorum. Recovery modunu başlatamıyorum. Yardım lütfen...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oktay1910

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay Günay
Cihazım
Mi5
Konular
0
ewet stabil (kararlı) rom yüklüyse cihazda stable rom güncellemerini alabilirsiniz.Android 7 güncellemesini stabil (kararlı) romda alamazsınız, Android 7 güncellemesini almanız için Global beta sürümün yüklü olması gerekir cihazda.

Neden öyle hocam android 7 global kararlıya gelirde geçmi gelir hiçmi gelmez? Beta da olsa stabilde olsa sonuçta resmi rom değilmi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar merhaba benim mi5 de miui 7 var ancak miui 8 güncelleme gelmedi indirdiğim romlarıda kuramıyorum. Recovery modunu başlatamıyorum. Yardım lütfen...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam cihazınızdaki rom orijinal değil... Aşağıda bağlantısını verdiğim rehberde anlatıldığı şekilde orijinal rom yüklemesi yapmanız gerekiyor.

http://forum.miuiturkiye.net/konu/guncelleme-almayan-yurtici-mi5lere-orijinal-rom-yuklenmesi.9194/

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Global stable'a geçmek istiyorum. Global beta dayım. Tüm herşeyi driverlerı ayarları yaptım. Ama fastboot ekranındayım miflash uygulamasında cihazım (mi5) gözükmüyor. Belirtilen atama geçerli değil hatası alıyorum. cantara

Üst Alt