Duruduğu yerde %30 çok fazla, kesinlikle arkada çalışan birşeyler vardır, arkadaşın dedigi gibi wipe yapın. Telefon neydi sizin?çok kötü bir güncelleme dün öğleden sonra saat 17:00 güncelledim ve 2 veya 3 saat sonra şarjım bitti ve sarja taktım sonra gece 00:00 full dolan tlf nu mu açıp hiç kullanmadan yattım gece saat 04:00 gibi uyandığım da sarj yüzde 70 e inmişti 4 saatlik bir zmn diliminde yuzde 30 cok buyuk bir oran.
Dün gece 22:00 gibi %89'da bıraktım bu sabah 07:00'de %87'ye indi.çok kötü bir güncelleme dün öğleden sonra saat 17:00 güncelledim ve 2 veya 3 saat sonra şarjım bitti ve sarja taktım sonra gece 00:00 full dolan tlf nu mu açıp hiç kullanmadan yattım gece saat 04:00 gibi uyandığım da sarj yüzde 70 e inmişti 4 saatlik bir zmn diliminde yuzde 30 cok buyuk bir oran.
Bu konu resmi romların olduğu bir konu. Verdiğiniz link xiaomi.eu sitesinin romlarını paylaştığı sitedir. Bu yüzden burada paylaşılmasının gereği yoktur.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buyrun mi 5 te vardır.ekleyin ilk sayfaya
Bu konu resmi romların olduğu bir konu. Verdiğiniz link xiaomi.eu sitesinin romlarını paylaştığı sitedir. Bu yüzden burada paylaşılmasının gereği yoktur.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
bu sitedeki romlar custom rommudur ? ben orjinal global eu rom zannediyor ve kullanıyordum.peki o zaman hocam globa orjinal miui 8 de en son sürüm hangisi onu kurayım bende