Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.8.4 Güncellemesi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

generalrolls

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi3
Konular
0
Verdiğiniz linki indirdim. Nasıl yuklucem bunu onu bilemedim

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Romumuzu indirip telefonumuzda herhangi bir klasöre kopyalıyoruz.
  • Updater (Güncelleyici) uygulamasını açıyoruz. Önce güncelleme varmı yokmu diye kontrol edecek. Burada bulacağı güncellemeler OTA güncelleme olduğu için konumuzla ilgisi yok. Biz daha önce indirdiğimiz Full Rom'u yükleyeceğiz
  • Sağ üst köşedeki ... şeklindeki ikona basarak Choose Update Package (Güncelleme paketini seçin) seçeneğini seçip indirdiğimiz Rom dosyasını gösteriyoruz.
  • Updater (Güncelleyici) uygulaması gösterdiğimiz romu yüklemeye başlıyor. İşlem biraz uzun sürebiliyor. Sabırla bekliyoruz.
  • Yükleme bitince altta Reboot Now yani cihazı yeniden açma butonu beliriyor. Bu butona basarak cihazı yeniden açtırıyoruz. Cihaz açılırken yine bazı yüklemeler yapacak. Bu yükleme de bitince cihaz otomatik olarak açılacaktır.
  • Eğer Stabil sürümden Globale yada Globalden Stabil sürüme geçiyorsak Wipe işlemlerini yapmamız yaşayacağımız birçok olsaı problemin önüne geçecektir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Bi onceki sürüme göre farklılık nedir. Hala watsap fotoları yığın dosya oluşturuyor mu
Okuduğum kadarıyla en belirgin batarya da iyileştirme yapılmış. Genel mi yazıldı özel bir kaç cihaz için mi bilmiyorum ama kendi cihazim redmi note 3 pro için batarya çok iyi diyebilirim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

habily33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
habil
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
1
arkadaşlar mıuı 8'i daha önce yükleyenlere zaten otamatikmen güncelleme gelmiyomu

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bi onceki sürüme göre farklılık nedir. Hala watsap fotoları yığın dosya oluşturuyor mu

gözle görülür şekilde bi önceki sürümüne göre fark yok batarya dışında şimdilik zamnla kullanıp batarya performansı hakkkında detaylı bilgi ediniriz whatsapp kullanmadgım için onun hakkında bilgim yok kullan bu sorunla ilgili yorum yaparlar .

arkadaşlar mıuı 8'i daha önce yükleyenlere zaten otamatikmen güncelleme gelmiyomu

normalde gelmesi lazım otadan direk güncelleme geç gelme ihtimalıni göz önünde bulunduurursak biraz bekleyiniz gelmesse romu indiripde kurabilirsiniz bu aradi bi önceki sürümümü kullanıyorsunuz ?

kaya54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s3
Konular
2
çok kötü bir güncelleme dün öğleden sonra saat 17:00 güncelledim ve 2 veya 3 saat sonra şarjım bitti ve sarja taktım sonra gece 00:00 full dolan tlf nu mu açıp hiç kullanmadan yattım gece saat 04:00 gibi uyandığım da sarj yüzde 70 e inmişti 4 saatlik bir zmn diliminde yuzde 30 cok buyuk bir oran.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
çok kötü bir güncelleme dün öğleden sonra saat 17:00 güncelledim ve 2 veya 3 saat sonra şarjım bitti ve sarja taktım sonra gece 00:00 full dolan tlf nu mu açıp hiç kullanmadan yattım gece saat 04:00 gibi uyandığım da sarj yüzde 70 e inmişti 4 saatlik bir zmn diliminde yuzde 30 cok buyuk bir oran.

telefonu arka planda pili tüketecek uygulma açık kalmıştır büyük bi ihtmal sorununuz hala dewamn ediyorsa telefonuzun wipelerini yaparak fasboot modunda romu kurabilrsiniz bende şaun öle bi sorun olmadı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam birşey sormak istiyorum.

xiami.eu sitesinden unofficial sürümü twrp ile redmi note 3 cihazıma kurarak kullanıorum.bunda sorun yok.peki global beta sürümünü nasıl yüklemeliyim?twrp ile mi updater ile mi?global beta sürümünü yüklediğimde boot dosyası recovery vs değişecek mi?

yeri uygun değilse redmi note 3 başlığında da ayrı konu açabilirim teşekkürler wasntme~~

Hocam en sağlıklısı fastboot ile yüklemeniz olacaktır.Ve evet recovery, root vs. hepsi gider.

Üst Alt