Miui 8 den 7 ye nasıl dönerim

antepcarsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Env
Cihazım
Mi5
Konular
6
Arkadaşlar mi5 telefonumda miui 8 e geçince şarj neredeyse ℅50 daha hızlı bitmeye basladi. Tekrar miui 7 ye nasıl dönebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Arkadaşlar mi5 telefonumda miui 8 e geçince şarj neredeyse ℅50 daha hızlı bitmeye basladi. Tekrar miui 7 ye nasıl dönebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba twrp uzerinden stabil rom kurabilirsiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilidini kaldırdıysanız fastboot romu indirip mi flash ile fastboot tan kurabilirsiniz, eğer kilidi kaldırmadıysanız edl üzerinden kurulum yapmanız gerekecektir.

Oyla:

aylakbakkal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Mİ 8SE
Konular
5
ilk kullanımda batarya süresi kısa olabilir.git gide düzelecekltir.

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Ben baya bi kullandım (beta sonra stabil) ama şarj suresinde bi iyileşme olmadi. İlk resurrection rom kurdum memnun kalmadım muiu7 ye geri geçtim pil süresinde 8 ile büyük fark var.

Son düzenleme:
Oyla:

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Ben bir hafta önce mi5 aldım. Üzerinde 7 vardı, bi kaç gün kullandıktan sonra 8 e güncelledim. Tabi 7'yi çok fazla kullanmadığım için 8 in faydalarını veya hızını, artısını eksisini bilmiyorum. 7'yi uzun süre kullanıp 8'e geçen arkadaşlar bişeyler söyleyebilir mi acaba

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Ben bir hafta önce mi5 aldım. Üzerinde 7 vardı, bi kaç gün kullandıktan sonra 8 e güncelledim. Tabi 7'yi çok fazla kullanmadığım için 8 in faydalarını veya hızını, artısını eksisini bilmiyorum. 7'yi uzun süre kullanıp 8'e geçen arkadaşlar bişeyler söyleyebilir mi acaba
Miui 8 stabil de şarj çok hızlı bitiyordu bende. Ben miui 8 6.8.25 dev. Rom yukledim 6-7 saat ekran suresi alıyorum. Performans olarak miui7 ile bana kalırsa aynı kullanışlılık olarak miui 8 daha iyi. Telefonunu full şarj et ve yaklaşık ℅5-10 (li-po pillerin tamamen bitirilmesini önermiyorlar bana kalırsa sadece pil süresini denemek icin %5 lere düşür. Ben hep %20 den düştükten sonra ilk uyarıda sarja takarım.) kaldığında pil durumundan kac saat ekran suresi alıyorsun ona bak. Eğer 6 saatin altında ise miui 8 stabil kullanmanı önermem. Çünkü geliştirici romlarında 7 saati geçiyor. Yanlız şöyle bi sorun var telefon beklemedeyken pil tasarrufu modunu acmazsam çok şarjı gidiyor geceden sabaha %5 sarjim gidiyor. Acaba ne zaman halledecekler :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt