Rom MIUI 8 7.4.13 Global Beta ROM Güncellemesi

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Bu özellik uzun zamandır var :) Güvenlik uygulamasındaki engelli listesine girin hocam. Sağ üst köşedeki ayarlara girip oradan engellemek istediğiniz kelimeleri anahtar kelime filtresine ekleyin.

Bir yerde görüp bulamamıştım. Yaptım, teşekkürler efem :)

inanc_akan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç akan
Cihazım
xaomi mi5
Konular
5
merhaba telefonum güncellemeyi otomotik olarak yükledi bataryada aşırı ısınma ve daha az kullanım alıyorum.Eski sürüme dönmek istiyorum.Dosyalrım silinmeden eski sürüme nasıl dönerim.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
merhaba telefonum güncellemeyi otomotik olarak yükledi bataryada aşırı ısınma ve daha az kullanım alıyorum.Eski sürüme dönmek istiyorum.Dosyalrım silinmeden eski sürüme nasıl dönerim.
mi flas ile flas all except data and storage seçeneğini seçerek dönebilirsiniz.

aknsrgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mİ 9T PRO
Konular
3
7 saat almistim bundan oncekinde simdi 4 saat dahi alamiyorum. İyice sapitti guncellemeler

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Kullanılan rom stabil/kararlı değil illa ki hatalar olacaktır. Beta'nın amacı da budur. Bir nevi her güncellemede daha iyi daha mükemmel olmuyor. 11 saat ekran süresi aldığınız cihaz bir hafta sonra 4 saat olabilir. Beta kullanıcıları bir nevi denek ve üzerinde her türlü araştırmaları yapılıyor. o yüzden stabilite beklemeyin her türlü olumsuzluğa hazır olun. İyi yönleride olabilir yeri gelir stabil den daha performanslı çalışır yeri gelir mükemmel kullanım süresi verir.

Ben bunu kullanayım, her hafta güncelleme alsın ama herşey dört dörtlük olsun Beta romun mantığına ters. Güncelleme herşey değidir. Rom kurmak, o kadar ayar yapmak artık çok zaman ve emek isteyen mevzu. Bu yüzden artık kararlı sürüme geçtim. Kararlı yı hatasıyla doğrusuyla kabul ettim artık..

Güncelleme olayı Miui 'de kendi fikrim olumlu olumsuz özekllikleri denemek için var. Her hafta güncelleme alması o romun daha iyi olduğu ve desteğinin iyi olduğu anlamına gelmiyor. Stabil rom için Beta romcuları sürekli test edip deniyorlar, geri dönüşlerin iyi yanlarını alıyorlar. Kötü yanlar ise "Beta romlar cıvıttı" diye sitem oluyor..

Beta rom kullanıcısı kendini tester olarak görmeli bunu dikkate alarak kullanmalıdır.

Kararlı romda hata yok mu elbette var, zaten sorunsuz yazılım/rom yoktur. hataları ez seviyeye indirgenmiş rom vardır. Kararlıyı da hatasıyla kabul edip kullanmak gerek.

Son düzenleme:
Üst Alt