MIUI 8 6.7.5 Beta Güncellemesi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Hocam o kırmızı ile çizme google'dan kaynaklanıyor. Ayarlar altında yazım denetimi diye bir şey var onu kapatmamız lazım. Bulursanız beni de etiketler misiniz? Kapatmayı ben bulamadım :D

cantara Buldum; Ek ayarlar/dil ve giriş/yazım denetleyici.
Dili lehçe seçtim, şimdilik çözüldü. Zamanla lehçeyide indirip gene altını çizebilir :)
Çeviricideki hata içinde, exdialer uygulamasını satın alıp miui dialer teması indirip seçtim, saat gibi oldu :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Hocam o kırmızı ile çizme google'dan kaynaklanıyor. Ayarlar altında yazım denetimi diye bir şey var onu kapatmamız lazım. Bulursanız beni de etiketler misiniz? Kapatmayı ben bulamadım :D
Hocam marketten Disable Application uygulamasını indirdim google klavyeyi durdurdum. Ayarlarda yazım denetleyici falan kalmadı. Tekrar klavyeyi aktif hale getirdim eski ayarına geri döndü herşey. Ben swype klavye kullandığım için sorun olmuyor benim için. Sende istersen deneyebilirsin bu şekilde. Zorla durdurma işlemini telefonun kendisinden yaptığım zaman restart attığımda klavye tekrar aktif oluyor sürekli uğraştığım için Disable Application uygulaması ile yaptım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam marketten Disable Application uygulamasını indirdim google klavyeyi durdurdum. Ayarlarda yazım denetleyici falan kalmadı. Tekrar klavyeyi aktif hale getirdim eski ayarına geri döndü herşey. Ben swype klavye kullandığım için sorun olmuyor benim için. Sende istersen deneyebilirsin bu şekilde. Zorla durdurma işlemini telefonun kendisinden yaptığım zaman restart attığımda klavye tekrar aktif oluyor sürekli uğraştığım için Disable Application uygulaması ile yaptım.

Çok teşekkürler hocam. Uygulamayı indirmeden önce sistemden acaba devre dışı bırakabilir miyim diye bakınca güncellemeleri kaldır seçeneğini gördüm. Kaldırınca kırmızı çizgiler de gitti :D Siz olmasanız aklıma gelmezdi :)

oruba hocam sen de bir dene istersen

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Çok teşekkürler hocam. Uygulamayı indirmeden önce sistemden acaba devre dışı bırakabilir miyim diye bakınca güncellemeleri kaldır seçeneğini gördüm. Kaldırınca kırmızı çizgiler de gitti :D Siz olmasanız aklıma gelmezdi :)

Ok, hangi ayarlardan yapıyoruz tam anlayamadım.

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17

Rica ederim hocam ne demek :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ok, hangi ayarlardan yapıyoruz tam anlayamadım.

Hocam Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/Google Klavyeye tıklayın açılan sayfadan güncellemeleri kaldır seçeneğini işaretleyin :)

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Yaptım, fakat benim söylediğim ayarlardan dili türkçe yapınca gene sorun oldu, bende ibranice seçtim, ne zamam klavyeyi açsam 'ibranice için kelime önerileri kısa süre içinde indirilecek' deyip duruyor :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yaptım, fakat benim söylediğim ayarlardan dili türkçe yapınca gene sorun oldu, bende ibranice seçtim, ne zamam klavyeyi açsam 'ibranice için kelime önerileri kısa süre içinde indirilecek' deyip duruyor :)

Biraz önce bende de geri geldi... :( En sağlıklısı root yapıp google klavye'yi kaldırmak zannediyorum.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Biraz önce bende de geri geldi... :( En sağlıklısı root yapıp google klavye'yi kaldırmak zannediyorum.
Hiç bulaşmayın derim hocam, google uygulamalarını kaldırınca, ki klavye kilit uygulamalardan, beklenmedik sorunlar çıkabiliyor romda. Sonra düşünüp durursunuz acaba ne okdu diye.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Sizin söylediğiniz ayardan güncelleştirmeleri iptal edip benim söylediğim ayardanda alakasız bir dil seçmeyi deneyin,sanırım i zaman dili indirmiyor, şu anda bende sıkıntı yok.

Üst Alt