Galeri uygulaması verilerini nerden silecez?Hocam galeri uygulamasını verilerini ve önbelleğini temizleyip cihazı yeniden başlatın. Ben bu şekilde yapıp düzelttim. Miui8 6.7.5 kullanıyorum
Galeri uygulaması verilerini nerden silecez?
Tesekkur ederim kardeşimAyarlar >yüklü uygulamalar >tümü > galeri buradan durdurmaya zorlaverileri ve önbelleği temizle
Kendine has temasının değiştirilmesi hoş olmamış evet, internet, mesaj butonları dandik olmuş, ayarlardaki onay butonlarının mavi olması hoş olmamış.Merhaba arkadaşlar.. 13 Temmuz 2016 daki 6.7.5 MIUI 8 güncellemesi OTA dan geldi. çok zamandır beklediiğimiz için sevinçle karşıladım. Fakat telefonun kendine has olan temasını değiştirmişler.
1- Arama yaparken tam ekran çıkan rehberde kayıtlı kişi fotoları artık üstte daire içinde küçük şekilde görünüyor ( bunun bir çaresi var mı ?
2- şarz bir önceki sürüme göre çok kötü.. %25 - 30 gibi azalma var.
3- telefon iki gün içinde 2 sefer kendi kendine restart yaptı.
4- ısınma sorununu hala çözememişler gibi duruyor.
Benim ilk dikkatimi çekenler.
Lütfen sizin de varsa olumlu olumsuz yazar mısınız.
Not: sizce bu şekilde idare edip beklemeli mi ?
eski sürüme olan 6.5.27 ye dönmem mantıklı gibi fakat nasıl dönerim. dosyayı indirdim telefona kopyalayıp güncellemeden yüklesem eski versiyona döndüğüm için sorun olur mu ?
Teşekkürkürler.
Not defteri miui 6-7 de gelişmişken 8'de saçmalamış!
Yazılan notlara yazım denetlemesi uyguluyor, saçma parametrelerle altını çiziyor yazdıklarımın, hemde kırmızı kalemlekapatılamıyor/kapatamıyorum.
Bir nota renk atadığımız zaman tüm kağıdı ve yazı rengini o renk yapıyor. Okunması yorucu oluyor.
Xiaomi'nin miui7 den miui8 e geçişi Microsoft'un windows 7den windows 8'e geçişi gibi olmuş. Kullanıcı alışkanlıklarını tepetaklak etmeye gerek yok. Geliştirmek lazım
Örneğin çevirici; kazara yanlış numara çevirip silmem gerektiğinde ekranın yukarısına basmam gerekiyor, ne güzel sağ alta duruyordu çarpı tuşu, başparmakla siliyorduk. Mi4 te bile zorlanırken note kullananlar için dahada zor...