MIUI 8 6.7.5 Beta Güncellemesi

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Mı max ta bu romu kullanıyorum .bugün güncelleme gelir mi acaba otadan? Bilgisi olan var mi

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Hocam galeri uygulamasını verilerini ve önbelleğini temizleyip cihazı yeniden başlatın. Ben bu şekilde yapıp düzelttim. Miui8 6.7.5 kullanıyorum
Galeri uygulaması verilerini nerden silecez?

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhaba arkadaşlar.. 13 Temmuz 2016 daki 6.7.5 MIUI 8 güncellemesi OTA dan geldi. çok zamandır beklediiğimiz için sevinçle karşıladım. Fakat telefonun kendine has olan temasını değiştirmişler.

1- Arama yaparken tam ekran çıkan rehberde kayıtlı kişi fotoları artık üstte daire içinde küçük şekilde görünüyor ( bunun bir çaresi var mı ?
2- şarz bir önceki sürüme göre çok kötü.. %25 - 30 gibi azalma var.
3- telefon iki gün içinde 2 sefer kendi kendine restart yaptı.
4- ısınma sorununu hala çözememişler gibi duruyor.

Benim ilk dikkatimi çekenler.

Lütfen sizin de varsa olumlu olumsuz yazar mısınız.

Not: sizce bu şekilde idare edip beklemeli mi ?

eski sürüme olan 6.5.27 ye dönmem mantıklı gibi fakat nasıl dönerim. dosyayı indirdim telefona kopyalayıp güncellemeden yüklesem eski versiyona döndüğüm için sorun olur mu ?

Teşekkürkürler.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Merhaba arkadaşlar.. 13 Temmuz 2016 daki 6.7.5 MIUI 8 güncellemesi OTA dan geldi. çok zamandır beklediiğimiz için sevinçle karşıladım. Fakat telefonun kendine has olan temasını değiştirmişler.

1- Arama yaparken tam ekran çıkan rehberde kayıtlı kişi fotoları artık üstte daire içinde küçük şekilde görünüyor ( bunun bir çaresi var mı ?
2- şarz bir önceki sürüme göre çok kötü.. %25 - 30 gibi azalma var.
3- telefon iki gün içinde 2 sefer kendi kendine restart yaptı.
4- ısınma sorununu hala çözememişler gibi duruyor.

Benim ilk dikkatimi çekenler.

Lütfen sizin de varsa olumlu olumsuz yazar mısınız.

Not: sizce bu şekilde idare edip beklemeli mi ?

eski sürüme olan 6.5.27 ye dönmem mantıklı gibi fakat nasıl dönerim. dosyayı indirdim telefona kopyalayıp güncellemeden yüklesem eski versiyona döndüğüm için sorun olur mu ?

Teşekkürkürler.
Kendine has temasının değiştirilmesi hoş olmamış evet, internet, mesaj butonları dandik olmuş, ayarlardaki onay butonlarının mavi olması hoş olmamış.
Arayan kişi fotoğrafı arma yaparken tam ekran çıkmıyor fakat arama geldiğinde tam ekran çıkıyor, sıkıntı yok bence
Şarj konusunda kitkat'ı mumla arıyoruz orası kesin, henüz restsart yaşamadım.
Miui7 stabil sürüme nasıl geçeriz bilmiyorum, romu indirip güncelleyiciden kursak sıkıntı olurmu acaba, bilenler deneyenler beri gelsin.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Kendi has temasının değiştirilmesi bence güzel olmuş.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Bildirim ekranını miui7 de olduğu gibi ayrı kullandığımızda, bildirim olmasa bile ilk bildirimler bölümünü açıyor, miui7 de bildirim yokken direk kontrolljeri açardı.
Birde telefon ile kişiler birleşmiş, 7'de ayrı çalışırdı, rehperden birini aramışsak sonradan telefona basınca direkt çevirici gelecegi yerde kişi arama ekranı geliyor, sıkıntılı

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Not defteri miui 6-7 de gelişmişken 8'de saçmalamış!
Yazılan notlara yazım denetlemesi uyguluyor, saçma parametrelerle altını çiziyor yazdıklarımın, hemde kırmızı kalemle :) kapatılamıyor/kapatamıyorum.
Bir nota renk atadığımız zaman tüm kağıdı ve yazı rengini o renk yapıyor. Okunması yorucu oluyor.
Xiaomi'nin miui7 den miui8 e geçişi Microsoft'un windows 7den windows 8'e geçişi gibi olmuş. Kullanıcı alışkanlıklarını tepetaklak etmeye gerek yok. Geliştirmek lazım
Örneğin çevirici; kazara yanlış numara çevirip silmem gerektiğinde ekranın yukarısına basmam gerekiyor, ne güzel sağ alta duruyordu çarpı tuşu, başparmakla siliyorduk. Mi4 te bile zorlanırken note kullananlar için dahada zor...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Not defteri miui 6-7 de gelişmişken 8'de saçmalamış!
Yazılan notlara yazım denetlemesi uyguluyor, saçma parametrelerle altını çiziyor yazdıklarımın, hemde kırmızı kalemle :) kapatılamıyor/kapatamıyorum.
Bir nota renk atadığımız zaman tüm kağıdı ve yazı rengini o renk yapıyor. Okunması yorucu oluyor.
Xiaomi'nin miui7 den miui8 e geçişi Microsoft'un windows 7den windows 8'e geçişi gibi olmuş. Kullanıcı alışkanlıklarını tepetaklak etmeye gerek yok. Geliştirmek lazım
Örneğin çevirici; kazara yanlış numara çevirip silmem gerektiğinde ekranın yukarısına basmam gerekiyor, ne güzel sağ alta duruyordu çarpı tuşu, başparmakla siliyorduk. Mi4 te bile zorlanırken note kullananlar için dahada zor...

Hocam o kırmızı ile çizme google'dan kaynaklanıyor. Ayarlar altında yazım denetimi diye bir şey var onu kapatmamız lazım. Bulursanız beni de etiketler misiniz? Kapatmayı ben bulamadım :D

Üst Alt