- Adım
- ufuk
- Cihazım
- mi5 prime
- Konular
- 4
Mrb, 8.2.2 Global kullanıyorumMerhaba hangi romu kullanıyorsunuz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mrb, 8.2.2 Global kullanıyorumMerhaba hangi romu kullanıyorsunuz
Ben de mi5 prime var miui 8.1.2.0 kullanıyo şu an güncelleme kontrol edince uygun güncelleme yok diyo ve hala android 6.0.1 normal midir ?
Bölgeyi hindistan olarak değiştirip tekrar kontrol edin.Bende mi 5 prime aldım 1 hafta oldu bataryası 1 günü çıkarmıyor yoğun kullanmıyorum bile mini 8.1.2.0 nasıl guncelleyebilirim uygun güncelleme yok diyor
8.2 son sürümmerhaba arkadaşlar hepsiburadadan mi5s aldım cihaz yeni miui global kararlı 8.2.1.0 (MAGMIDL) sürümü yüklü geldi. güncelleme kontrolünde yok diyor. bu rom son sürüm mü oluyor yoksa Version: V8.0.3.0.MAGMIDI (MIUI8) bu mu son sürüm sitesinde 8.0.3.0 gözüküyor son global diye kafam karıştı. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Teşekkür ederim böyle yapınca eksi bir yönü var mıBölgeyi hindistan olarak değiştirip tekrar kontrol edin.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir eksiklik yahut problemle karşılaşmazsınız.Teşekkür ederim böyle yapınca eksi bir yönü var mı
Hocam konuyu biraz gözden geçirin gerekli açıklamalar mevcut konu içerisinde..Merhaba sitede yeniyim. Mi 5s plus cihazım var. Miui 8 global sürüm mevcut. 8.0.4.0 sürümü var ama güncelleme yapmak istiyorum olmuyor yardımcı olabilecek olan bir dost var mıdır?