Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Hayalperestx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Xaomi Mİ4İ
Konular
0
merhaba arkadaşlar,

mi4i global için güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı?

Hayalperestx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Xaomi Mİ4İ
Konular
0
merhaba arkadaşlar,

mi4i kullanıyorum şuan MIUI 8.1.7.0 yüklü bu model içinde MIUI 8.2.1.0 için güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
merhaba arkadaşlar,

mi4i kullanıyorum şuan MIUI 8.1.7.0 yüklü bu model içinde MIUI 8.2.1.0 için güncelleme gelecek mi bilgisi olan var mı?
Resmi bir açıklamaya denk gelmedim fakat bazı cihazlar için beta romların askıya alınmasından yola çıkarsak, artık xiaominin de cihaz sayısının fazlalaşmasından ötürü yavaş yavaş bazı cihazlar için güncelleme sonlandırmasına gideceğini düşünüyorum ve bu listede bulunan cihazlarında ağustos ayından sonra son büyük güncellemelerini alacağı kanaatindeyim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknopat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VOLKAN
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Fitness
Konular
12
iyi akşamlar Mi5s 32 gb modeli var bana güncelleme gelmedi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Resmi bir açıklamaya denk gelmedim fakat bazı cihazlar için beta romların askıya alınmasından yola çıkarsak, artık xiaominin de cihaz sayısının fazlalaşmasından ötürü yavaş yavaş bazı cihazlar için güncelleme sonlandırmasına gideceğini düşünüyorum ve bu listede bulunan cihazlarında ağustos ayından sonra son büyük güncellemelerini alacağı kanaatindeyim.

Şimdi bir çok Kişi bana kızacak belki ama, doğrusu Cihaz çıkış tarihinden 24 Ay sonra güncelleme sonlanması makul'dur....Diğer Üreticilerde olduğu gibi....Ondan sonra gelsin Custom ROM'lar....Xiaomi foreverrrrrrrr

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
Mi 5 prime aldım şarjının beklentilerimi karşılamadığını önceden de yazmıştım. Yani kötü değilde yoğun kullanımda birgün de zor yani.geceden sabaha yüzde 8 şarj düşmesi oluyor. Bu normal değildir herhalde. Telefonu aldıktan sonra bölgeyi hindistan yapıp güncellemeleride yaptım ama durum bu

baymon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
0
Arkadaşlar iyi günler.Benim mi 5s'te global kararlı sürüm 8.2.1.0 yüklü.Resmi son sürüm 8.0.3.0.Bu sürüme güncelleyici ile geçebilir miyim?

Ali YEL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Karayel
Cihazım
Mİ5 Prime
Konular
0
Arkadaşlar bende mi 5 64gb var. Teflefon beklemede çok fazla şarj bitiriyor. GM dizcovery vardı daha önce biraktigimda dört saat sonra bile aynı yuzdede oluyordu pil

combak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
mi5 prime
Konular
4
Mi 5 prime aldım şarjının beklentilerimi karşılamadığını önceden de yazmıştım. Yani kötü değilde yoğun kullanımda birgün de zor yani.geceden sabaha yüzde 8 şarj düşmesi oluyor. Bu normal değildir herhalde. Telefonu aldıktan sonra bölgeyi hindistan yapıp güncellemeleride yaptım ama durum bu
Hocam mrb, konu içerisinde bataryayı fazla tüketen ayarlarla ilgili birkaç şey okumuştum bir incele istersen.
Şunu örnek vereyim sana, çok yoğun bir kullanıcı değilim, standart bir kullanıcıyım, dün sabah fullken çıkardım şarjdan şuan saat 16.00 halen %28 şarjım var. Benim cihazım da mi5 prime 64 GB

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar iyi günler.Benim mi 5s'te global kararlı sürüm 8.2.1.0 yüklü.Resmi son sürüm 8.0.3.0.Bu sürüme güncelleyici ile geçebilir miyim?

8.2.1.0 dan 8.0.3.0 e mi düşüş yapmak istiyorsun anladığım kadarıyla

Üst Alt