Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

MahmutMmsby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MAHMUT
Cihazım
Mi Max 64Gb
Konular
0
8.5.1.0 sürüm güncellemesi.kullan varsa yazarsa sevınırım,
usta ben bilmeden yükledim telin hoparlörü gitti cızırtı geliyo ses gelmiyo. tel görüşmesi de yapamıyorum ses gelmiyo ve gitmiyo. güncellemeden olduğunu düşünüyorum. gece sahurda arkadasla telefonla görüstüm bişey yoktu sabah bi kalktım güncelleme gelmiş uykulu uykulu yükledim sonra cızırtılar cıktı

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
usta ben bilmeden yükledim telin hoparlörü gitti cızırtı geliyo ses gelmiyo. tel görüşmesi de yapamıyorum ses gelmiyo ve gitmiyo. güncellemeden olduğunu düşünüyorum. gece sahurda arkadasla telefonla görüstüm bişey yoktu sabah bi kalktım güncelleme gelmiş uykulu uykulu yükledim sonra cızırtılar cıktı

şuan indiriyorum cvp ıcın teskekurler,olmadı eskı halıne donerız.gerci 8.2.9 guzeldı ekran suresi 6.7 saat alıyordum kı mi 5 ler de okadar hemen hemen:) tabı bazı ayarlar yaptım yabancı degılım mıuı ye. bakım yuklensın sana yazacagım sorun bende de olacak mı.mıkrofon konusunda super cıhaz zaten en kotu hatta bıle(telekom) trceel kalıtesı gıbı net:) telefon 4a on numra cıhaz olması ıcın kapasıtıf tus aydınlatması yok bıldırım ısıgı var o yok ee hepsınde bısey yok mutlaka.hatta kal bırazdan yazacagım dostum.

MahmutMmsby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MAHMUT
Cihazım
Mi Max 64Gb
Konular
0
tamamdır beklemedeyim çaresizce

basrali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi max
Konular
1
Yeni güncelleme 8.5 yukledim antutu testte 70bin aldi eski surumde 84bin aliyordu

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MahmutMmsby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MAHMUT
Cihazım
Mi Max 64Gb
Konular
0
cihazın adını yazsan:)muhtemelen guncellemedendir sorun,bende de aynısı olursa sıfırlarız 8.2.9 a gerı donerız yabnacısı degılız korkma:)
eyvallah. mi max 64gb yardımcı olursan çok sevinirim. yeni aldım teli anlamıyorum pek

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
Yeni güncelleme 8.5 yukledim antutu testte 70bin aldi eski surumde 84bin aliyordu

şu testlerı bırakın ya saçmalıktan baska bırsey degıl! ne yaptı yanı guncelllem cıhaza,ekran grafıklerını mı degıstırdı?cpu yu etkıler tabıkı yenılıkler geldı aynı ayarda kalır mı?zamanla stabıl hale gelır,onemlı olan cıddı sorunların olusmamasıdır.perfornmansta ve sarj suresınde cok fark varsa sorun olur evet.

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
eyvallah. mi max 64gb yardımcı olursan çok sevinirim. yeni aldım teli anlamıyorum pek
şu mi serilerini hic sevmedim:) redmi 4 ve 4x baba telefonlar 200 fazla verıp almadım sırf ekran 5.5 ınc diye. prime 5 ama onuda almadım.ılk xiomai cıhazım en alttan cıkmak lazım:) arayuzu yeter cok kullandık orjınal olsun dedık.ama cıhazda pısman etmedı kral telefon yapmıs adamlar 100 dolara:)

basrali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi max
Konular
1
Guncelemeden sonra tel daha hizlandi ses daha net cikiyor