Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Digi6588

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Hangi sürüm yuklemeliyim veya linki var mıdır

Legalist1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
iphone 5s
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hepsiburada-cepport dan xiaomi mi 5s aldım, Güncellemeler konusunda hiç bir fikrim yok cihaz android 6 ve muıu kararlı 8.0.3.0(MAGMIDI) olarak geldi.Güncellemeleri Kontrol ettim güncelleme yok diyor, Bölgeyide Hindistan yaptım yine güncelleme bulamadı.Bu telefonların güncellemesini nasıl yapmamız gerektiğini lütfen anlatırmısınız kendimiz mi kurmamız gerekiyor güncellemeleri yoksa beklemelimiyim? Birde kendimiz güncelleme yaptığımızda ithalatçı garantisinin iptali gibi bir durum var mı ?Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hepsiburada-cepport dan xiaomi mi 5s aldım, Güncellemeler konusunda hiç bir fikrim yok cihaz android 6 ve muıu kararlı 8.0.3.0(MAGMIDI) olarak geldi.Güncellemeleri Kontrol ettim güncelleme yok diyor, Bölgeyide Hindistan yaptım yine güncelleme bulamadı.Bu telefonların güncellemesini nasıl yapmamız gerektiğini lütfen anlatırmısınız kendimiz mi kurmamız gerekiyor güncellemeleri yoksa beklemelimiyim? Birde kendimiz güncelleme yaptığımızda ithalatçı garantisinin iptali gibi bir durum var mı ?Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

global kararlı son sürümü mevcut hocam cihazınızda takip edebilirsiniz.Ayrıca güncelleme yaptığınızda garanti bozulma v.s olmaz.

berdushpasha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yvz
Cihazım
mi 5
Konular
1
global kararlı son sürümü mevcut hocam cihazınızda takip edebilirsiniz.Ayrıca güncelleme yaptığınızda garanti bozulma v.s olmaz.

Merhaba,
linkten system , recovery ve fastboot update olarak 3 seçenek var mi5 için. ilk update i fastboot olarak yapmıştım. şu an miui global 8.1.2.0. ilk olarak belirttiğim 3 update şeçeneği de yapılabilir mi yoksa ilk yaptığım gibi fastboot olma gibi bir zorunluluk var mı.
teşekkürler.

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba,
linkten system , recovery ve fastboot update olarak 3 seçenek var mi5 için. ilk update i fastboot olarak yapmıştım. şu an miui global 8.1.2.0. ilk olarak belirttiğim 3 update şeçeneği de yapılabilir mi yoksa ilk yaptığım gibi fastboot olma gibi bir zorunluluk var mı.
teşekkürler.

Merhaba
İki çeşit rom var fastboot rom ve recovery rom (system sayfası romla alaklı bir sayfa değil orayla sizin işiniz yok.:))

Miflas ile fastboot modda kurulum yapacaksanız fastboot'a tıklayıp cihazınıza ait fastboot romu indirecekseniz stable yazanlar kararlı rom developer yazanlar beta rom'dur.China yazan romda sadece ingilizce dil ve çin dili mevcut.

Recovery rom indirip güncelleyici uygulmasıyla veya cihazın recovery moduna girerek yüklüceksiniz Download Full ROM'a tıklayıp indireceksiniz.

Kurulumla alakalı konular ve videolar forumda mevcut.

Son düzenleme:

basrali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
mi max
Konular
1
Arkadaşlar xiaomi mi max cihazima. 8.5. Güncelleme si geldi Android naget geldi yukleyen varmi acaba

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Digi6588

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Unlock yapıp global beta yükledim bundan sonraki güncellemeler otomatik gelir mi. Suan güncelleme ararken son sürüm diyor. 7.5.25 bu şimdilik son sürüm mu

MahmutMmsby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MAHMUT
Cihazım
Mi Max 64Gb
Konular
0
Arkadaşlar xiaomi mi max cihazima. 8.5. Güncelleme si geldi Android naget geldi yukleyen varmi acaba

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

usta ben bilmeden yükledim telin hoparlörü gitti cızırtı geliyo ses gelmiyo. tel görüşmesi de yapamıyorum ses gelmiyo ve gitmiyo. güncellemeden olduğunu düşünüyorum. gece sahurda arkadasla telefonla görüstüm bişey yoktu sabah bi kalktım güncelleme gelmiş uykulu uykulu yükledim sonra cızırtılar cıktı

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
ARKADAŞLAR 8.2.9 GECELİK GÜNCELLEMESİ HAKKINDA BILGISI OLAN VA RMI?güncelleme var dıyor Mİ 4A cihaz.

Üst Alt