Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Vision

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
mi
Konular
0
evet alır bootloader kildiniz açıksa aşağıdaki verdiğim linklerden indirip yükleyebilirsiniz.

Mi 5s son sürüm 7.6.8 global beta rom

Fastboot 1658M

Recovery 1467M
Teşekkür ederim

elodea

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Mİ 5 64GB
Konular
2
İyi günler herkese
Mİ 5 64 GB var MIUI Global 7.3 Kararlı 7.3.4.0.0(MAACNDD) yüklü ve güncelleme gelmiyor MİUI 7 var 8 e nasil geçerim hiçbir link göremedim çok aradim ve biyerde global romlar yüklü olunca unlock yapmaya gerek yok diye okumuştum unlock yapmam şartmi cihazi gerekli bağlantilari biri yazarsa sevinirim teşşekkürler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İyi günler herkese
Mİ 5 64 GB var MIUI Global 7.3 Kararlı 7.3.4.0.0(MAACNDD) yüklü ve güncelleme gelmiyor MİUI 7 var 8 e nasil geçerim hiçbir link göremedim çok aradim ve biyerde global romlar yüklü olunca unlock yapmaya gerek yok diye okumuştum unlock yapmam şartmi cihazi gerekli bağlantilari biri yazarsa sevinirim teşşekkürler

Hocam bu rehber size yardımcı olacaktır :)

Rehber - Güncelleme Almayan Yurtiçi Mi5'lere Orijinal ROM Yüklenmesi

elodea

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Mİ 5 64GB
Konular
2

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
İyi günler herkese
Mİ PC Suite ile ilgili hatasi aliyorum cihaz gözükmüyor MİFLASH YÜKLEDİM ondada görünmüyor cildirmak üzereyim :)
Pc Suite 4.4.4 kitkat hariç diğer android sürümleri görmüyor.
Bilgisayarınızda gerekli driverler kurulu değil ise driverleri yükleyin. Google'den pdanet driveri indirip yükledikten sonra tekrar deneyin mi flas ile.

elodea

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tamer
Cihazım
Mİ 5 64GB
Konular
2
sitesinden mi5 global miui_MI5Global_V8.2.2.0.NAAMIEB_b03a4b93ba_7.0 rom unu indirdim downloaded_rom klasörü oluşturup içine attim update kismindan seçip yaptim yine hata aliyorum ben beceremicem bu işi gibi saç baş yoldum :)

Digi6588

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Çok özür dileyerek soruyorum forumu okudum belki vardır ama ben görmedim. Cihazım mi 5s global kararlı rom yüklü 8.2.1.0 unlock yapılmamış. Güncelleyiden kontrol edince son sürüm yüklü diyor. Ve güncellemeyi indir dediğimde suan indirilemiyor 1-2 dakika içinde tekrar deneyin diyor. Unlock yapmadan global developer romu indirip Güncelleyiden yükleyebilir miyim. Ve sürekli otadan güncelleme alır mı?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam bu romu geri cekmemislermiydi bende 7-5-25 var 7-6-8 bunu indirmistim tele test aşamasında falan dediler kurmayı deneyince olmamıştı zaten selametle
evet alır bootloader kildiniz açıksa aşağıdaki verdiğim linklerden indirip yükleyebilirsiniz.

Mi 5s son sürüm 7.6.8 global beta rom

Fastboot 1658M

Recovery 1467M

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Çok özür dileyerek soruyorum forumu okudum belki vardır ama ben görmedim. Cihazım mi 5s global kararlı rom yüklü 8.2.1.0 unlock yapılmamış. Güncelleyiden kontrol edince son sürüm yüklü diyor. Ve güncellemeyi indir dediğimde suan indirilemiyor 1-2 dakika içinde tekrar deneyin diyor. Unlock yapmadan global developer romu indirip Güncelleyiden yükleyebilir miyim. Ve sürekli otadan güncelleme alır mı?

MI5s için son sürüm kararlı global güncellemesi V8.0.3.0.MAGMID versiyonudur.Ayarlardan bölgeyi hindisyan yapıp deneyin bakalım,V8.0.3.0.MAGMID güncellemesi gelecekmi gelirse güncellemek isterseniz güncelleyebilirsiniz.

bootloader kilidi kapalı iken ne güncelleyici uygulamasıyla yada mi flasla fastboot modda rom atamazsınız,Sadece EDL mooda mi flas ile rom atarsınız fazla bir bilgisi olmayan kişiler için fazla önermediğimiz bir yöntem.

Digi6588

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
MI5s için son sürüm kararlı global güncellemesi V8.0.3.0.MAGMID versiyonudur.Ayarlardan bölgeyi hindisyan yapıp deneyin bakalım,V8.0.3.0.MAGMID güncellemesi gelecekmi gelirse güncellemek isterseniz güncelleyebilirsiniz.

bootloader kilidi kapalı iken ne güncelleyici uygulamasıyla yada mi flasla fastboot modda rom atamazsınız,Sadece EDL mooda mi flas ile rom atarsınız fazla bir bilgisi olmayan kişiler için fazla önermediğimiz bir yöntem.

Bu şekilde oluyor. Hindistan i seçince bile güncelleme yok diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-06-21-07-50-41-114_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-06-21-07-50-41-114_com.android.settings.png
    120,1 KB · Görüntüleme: 34
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt