Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
Dostum bende 8.1.2de idim Hindistana alıp 8.1.4 kurdum 8.2 gelir umuduyla ama gelmedi, bu arada hindistandan kurmanın hiç bir olumsuz tarafı yok yani ben görmedim. 28.sayfadaki veya bu sabah linkini başka bir arkadaşa tekrar atmıştım biraz ustlerde bulabilirsin onu direk telefondan indir guncelleyiciye gel güncelleme paketini seç de indirdiğin dosyayı göster ve kur. Bu şekilde yaptı çoğu kişi.
tesekkur ederım ilgin için o rom orjinal rom mu peki

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
Tabii ki miuinin kendi sitesinde yayınladığı resmi rom.
Tamam o zaman ben bı deneyeyım. Başını agrıttım ama son bi sorum daha var. Çoğu kişi memnun kalmamış yorumlarda eski roma dönmek istiyordu sizin deneyimlerinız ne yönde oldu

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Tamam o zaman ben bı deneyeyım. Başını agrıttım ama son bi sorum daha var. Çoğu kişi memnun kalmamış yorumlarda eski roma dönmek istiyordu sizin deneyimlerinız ne yönde oldu

Gözlemlerime göre memnun kalmayanlarin çoğu güncellemeden sonra telefonu sifirlamadan kullananlar, ben güncellemeden sonra direk telefonu wipe ile sifirladim (sifirlamadan önce yedeklerinizi almayı unutmayin). Hiç bir sorun ile karşılaşmadım Instagram kaydırma sorunu düzeldi cihazın arayüz geçişleri ve performansı 1 tık arttı, pil konusunda ise çok büyük değişim yok ama eskisine göre daha iyi gibi.

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
Gözlemlerime göre memnun kalmayanlarin çoğu güncellemeden sonra telefonu sifirlamadan kullananlar, ben güncellemeden sonra direk telefonu wipe ile sifirladim (sifirlamadan önce yedeklerinizi almayı unutmayin). Hiç bir sorun ile karşılaşmadım Instagram kaydırma sorunu düzeldi cihazın arayüz geçişleri ve performansı 1 tık arttı, pil konusunda ise çok büyük değişim yok ama eskisine göre daha iyi gibi.
Tesekkurler usta aydınlattın beni.Iyı aksamlar

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Arkadaşlar ben güncelledim telefonumu da bu wipe ile sıfırlama nedir? Size zahmet olmazsa anlatır mısınız

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Wipe ile sıfırlama nedir?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

memojk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
MI 8
Meslek
Mühendis
Konular
16
Bende de bulmuyordu en son 28.sayfada ki linki direk telefonuma indirdim ve güncelleyiciden "Güncelleme paketini seçin" kısmına tıklayıp indirdiğim zip dosyasını seçtim. Bu şekilde kurdum ama kurmadan önce yedeklerinizi alın, güncellemeden sonra telefonunuzu sifirlamanizi(wipe) öneririm.

Güncelleme linki

indirdim ama yükleyip yüklememekte kararsız kaldım :D

ogeday

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
1
Bende şu an güncelliyorum inşallah kötü birşey le karşılaşmam yoksa vebali burda iyi diyenler sizin boynunuzahaha--

Üst Alt