beyler mi 5 de bu sorun kronık zaten. foruma bı bakın anlarsınız. bu guncellemeyle halledılmemıs olması hayal kırıklıgıdırO tür sitelerde her aşağı sağa sola gibi yapılan işlemlerde sistemin o sayfadaki resimleri yazıları yüklemesi gerekir. Bu nedenle bir sorun varmış gibi görünüyor bence. Dokunmatikle alakalı bir arızanız olsaydı bunu her yerde yapardı. Resimlerinizde programlara girerken v.b.
myaman güzel tespit..
sence sıkıntı ne olabilir
Furkan peki sende durumu aynı mıbeyler mi 5 de bu sorun kronık zaten. foruma bı bakın anlarsınız. bu guncellemeyle halledılmemıs olması hayal kırıklıgıdır
Doğru söylüyorsun o da etkili Fakat ben ekran koruyucu taktırmadan da aynı sorunları yaşıyordumTelefonda ekran koruyucu varsa bu da neden oluyor olabilir. Mesela ben ekran koruyucu taktıktan sonra dokunmatik kısmı biraz geriledi. Daha net basmak gerekiyor bazen. Çift tıkla ekran uyandırma koruyucusuzken sorunsuz çalışıyordu, şimdi zorlanıyorum biraz. Varsa ekran koruyucunuz nedenlerden biri de bu olabilir.
bana daha guncelleme gelmedı. suan bnde de var tabı bu problemFurkan peki sende durumu aynı mı
Cevabın için teşekkür ederimbana daha guncelleme gelmedı. suan bnde de var tabı bu problem
Doğru söylüyorsun o da etkili Fakat ben ekran koruyucu taktırmadan da aynı sorunları yaşıyordum